Meniu

Calendar

 

Cumpără bilete

Galerie foto-video

 

Tur virtual

 
11 Sep 2014 Teatru românesc la București și Chișinău
Teatru românesc la București și Chișinău

În perioada 11-28 septembrie 2014 va avea loc cel mai amplu schimb cultural între două Teatre Naţionale, cel din Bucureşti şi cel din Chişinău, în cadrul unui turneu de anvergură aşezat sub un numitor comun, limba română. Cu această ocazie se vor juca 7 spectacole reprezentative din repertoriul celor două teatre. Programul turneului Teatru românesc la București și Chișinău se deschide, în 11 septembrie, cu vizita Teatrului Naţional „Mihai Eminescu" din Chişinău, care va prezenta publicului bucureştean, timp de 4 zile, cu o unică reprezentaţie, spectacole de mare succes din repertoriul curent: „Amorul dănţuie şi feste joacă" după William Shakespeare, regia Alexandru Vasilache, „12 Scaune" după IIf şi Petrov şi „Hronicul găinarilor" după Aureliu Busuioc, ambele în regia lui Petru Hadârcă, precum şi „Copiii foametei. Mărturii" de Alexei Vakulovski, regia Luminiţa Ţâcu. Începând din 23 septembrie, scena Teatrului Naţional „Mihai Eminescu" va fi gazdă pentru spectacolele Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, „Dineu cu proşti”, „Micul infern” şi „Sinucigaşul”, fiecare cu câte două reprezentaţii la Chişinău. Turneul este susţinut de Institutul Cultural Român, OMV Petrom şi Biofarm. Parteneri media: Televiziunea Română și Societatea Română de Radiodifuziune, care vor reflecta evenimentul şi vor promova spectacolele pe canalele TVR1, TVR2, TVR HD şi TVR Moldova. Începând cu data de 26 august, Agenţia de bilete a Teatrului Naţional din Bucureşti vă aşteaptă să rezervaţi un loc pentru aceste spectacole de turneu, pe care cu greu le veţi putea uita. Comedie şi dramă, subiecte de istorie recentă tratate în cheie actuală, mărturii cutremurătoare şi întâmplări hazlii de o profundă umanitate, aduse în scenă de o trupă remarcabilă, într-o amplă desfăşurare de forţe artistice, iată numai câteva motive pentru a nu zăbovi în alegerea titlurilor propuse de Teatrul Naţional „Mihai Eminescu" din Chişinău. Programul turneului Chișinău - București Spoturi videoSpot 1     Spot 2      Spot 3 Turneul Teatrului Național I.L. Caragiale din București este susținut de:             Parteneri media:                 ,           Radio România Actualități, Radio România Cultural, Radio București FM Turneul Teatrului Mihai Eminescu din Chișinău este susținut de:     Parteneri media:              

Citește mai mult >
06 Aug 2014
Agenția de bilete se deschide marți 26 august!

Începând de marți, 26 august, ora 10.00, Agenția de bilete a Teatrului Național își va deschide porțile pentru stagiunea 2014 - 2015! Programul de funcționare pentru prima săptămână va fi între orele 11.00 - 18.00 și se vor pune în vânzare bilete pentru spectacolele și evenimentele din săptămâna 1 - 28 septembrie, inclusiv pentru cele 4 reprezentații ale Teatrului Mihai Eminescu din Chișinău invitate în cadrul turneului Teatru românesc la București și Chișinău: Amorul dănțuie și feste joacă, 12 scaune, Copiii foametei. Mărturii și Hronicul găinarilor.   Vă așteptăm cu drag la teatru și în noua stagiune!

Citește mai mult >
11 Apr 2014
În atenția persoanelor cu dizabilități

Vă informăm că, în conformitate cu prevederile articolului 21 din legea 448 / 2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, Teatrul Național I.L. Caragiale din București alocă persoanelor cu dizabilități un număr de 6 locuri gratuite la fiecare spectacol din repertoriu. Acordarea gratuităților, cât și accesul la spectacole se va face numai pe bază de legitimație personală.

Citește mai mult >
Mai multe știri >>
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualiate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+