Meniu

Calendar

 

Cumpără bilete

Galerie foto-video

 

Tur virtual

 
16 May 2015 Ziua în care nu se cumpără nimic înlocuit cu Organic
Ziua în care nu se cumpără nimic înlocuit cu Organic

Spectacolul Ziua în care nu se cumpără nimic programat pentru data de 16 mai 2015 a fost înlocuit cu spectacolul Organic și va fi reprogramat pentru data de 17 mai 2015 în locul acestuia. Contravaloarea biletelor cumpărate poate fi recuperată de la Casa de bilete a TNB.   Vă mulțumim pentru înțelegere!

Citește mai mult >
30 Apr 2015 Actorchestra suspendat!
Actorchestra suspendat!

Din motive tehnice, spectacolul Actorchestra programat pentru data de 30 aprilie 2015 s-a suspendat! Contravaloarea biletelor cumpărate poate fi recuperată de la Casa de biete a TNB. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Citește mai mult >
10 Mar 2015 Expoziția de Pictură Popas la Conacul Otetelișanu
Expoziția de Pictură Popas la Conacul Otetelișanu

Un eveniment Contemporanii la TNB, spațiul expozițional din Foaierul Sălii Media, aripa Intercontinental, 10 martie - 10 aprilie 2015 Avem deosebita plăcere să vă anunțam deschiderea expoziției de pictură Popas la Conacul Otetelișanu, marți, 10 martie, orele 19:00, la Teatrul Național I. L. Caragiale București, în foaierul Sălii Media - aripa Intercontinental, Piața Universității, Bdul. Nicolae Bălcescu nr. 2.   Expoziţia reuneşte peste 60 de lucrări de artă plastică și vizuală sub semnătura a patru pictori români: Sorin Iosub, Marcel Lupșe, Christian Paraschiv și Mihai Sârbulescu, a artistului multimedia Maria Grigorescu și a graficianului Mihail Alexandrescu. Alături de aceștia, scriitorul și eseistul Costion Nicolescu semnează conținutul editorial al catalogului expoziției. Lucrările expuse, catalogul expoziției și documentarul filmat reprezintă o frântură din experiența celor șase artiști invitați în cadrul taberei de creație Popas la Conacul Otetelișanu, acțiune organizată în luna octombrie a anului 2014, în cadrul Proiectului Contemporanii, cu sprijinul Fundației Domeniul Otetelișanu. În deschiderea evenimentului: scriitorul Costion Nicolescu și curatorul expozitiei, Maria Pașc. Expoziția poate fi vizitată în perioada 10 martie/10 aprilie 2015 în orele de program ale TNB. Accesul în sala de expoziție se va efectua prin intrarea de la Sala Studio (pe lângă agenția de bilete) sau direct, prin intrarea pentru Sala Media și Pictura.                                                                                                                        Echipa Contemporanii contact@contemporanii.org www.contemporanii.org Contemporanii este un proiect inițiat și derulat de Asociația Făuritori care își propune valorizarea Culturii românești actuale prin favorizarea actului de creație, abordat într-o perspectivă unitară cu creatorul. Proiectul Contemporanii are ca obiectiv organizarea și susținerea de activități artistice și socioculturale, pentru educarea sensibilităţii estetice a publicului.

Citește mai mult >
Alte știri >
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualiate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+