Meniu

Calendar

 

Cumpără bilete

Galerie foto-video

 

Tur virtual

 
04 Mar 2015 George Motoi ne-a părăsit!
George Motoi ne-a părăsit!

Teatrul Național București anunță cu tristețe despărțirea de George Motoi. Cunoscut actor de teatru, film și televiziune, regizor și scriitor. Întregul colectiv al Teatrului Național îl regretă și este alături de familia îndoliată. Va fi depus la Biserica Sf. Maria, str. Iani Buzoianu nr. 2, sect. 1, in spatele cimitirului Sf. Vineri,  joi 5 martie 2015, slujba de înmormântarea va avea loc vineri 6 martie 2015, ora 13.00.                                                    Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește mai mult >
08 Mar 2015 Poveşti de Primăvară - Povestea Babei Dochia
Poveşti de Primăvară - Povestea Babei Dochia

Calendarul popular de primăvară începe, potrivit tradiţiei populare, cu Baba Dochia și zilele ei, supranumite Zilele babei. Duminică, de Ziua Femeii, la Teatrul Naţional pentru Copii este din nou sărbătoare. Mamele şi bunicile, alături de micii lor „actori” vor primi ca dar, în cadrul Poveştilor de Primăvară, Povestea Babei Dochia. Un dar special, ce va prinde viaţă prin joc împreună cu toţi copiii din sală şi care poate fi transformat într-o frumoasă amintire de „ochiul” aparatului fotografic sau de camera video, după bunul plac. Locul de desfăşurare este cel deja cunoscut, Sala Media a Teatrului Naţional din Bucureşti, cu începere de la ora 11.00. Şi pentru că ultima zi a Babei Dochia stă pe prag, aceasta va fi antrenată în joc, cu rol principal, de către actorii mari, în frunte cu Magicianul Poveştilor.

Citește mai mult >
05 Mar 2015 Tectonica sentimentelor se joacă pentru cea de-a 150-a oară!
Tectonica sentimentelor se joacă pentru cea de-a 150-a oară!

Joi, 5 martie 2015, ora 19.30, la sala Atelier a TNB, va avea loc cea de-a 150-a reprezentație a spectacolului Tectonica sentimentelor de Eric-Emmanuel Schmitt. De 150 de reprezentaţii, aceiaşi actori minunaţi: Ilinca Goia, Liviu Lucaci, Tamara Creţulescu, Carmen Ionescu şi Valentina Zaharia aduc în scenă pentru dumnevoastră o captivantă poveste de iubire, un joc aprins, de orgolii şi gelozie, în care un bărbat devine miza pentru patru femei care au hotărât să lupte pentru a-l păstra, sau pentru a-l câştiga. O piesă de actualitate, scrisă de unul dintre cei mai jucaţi autori francofoni şi două personaje provenind chiar din România… Un discurs scenic atrăgător, într-o montare semnată de regizorul Nicolae Scarlat, despre filosofia inimii şi faliile produse de cutremure adesea imperceptibile, care pot lăsa urme adânci. Răsturnări de situaţie şi de relaţie, suişuri şi coborâşuri pe un...teren când accidentat, când... minat, cum este cel al iubirii, unde totul poate exploda într-o clipă, într-o piesă care o să vă meargă la inimă! Vă așteptăm cu drag să sărbătoriți alături de noi!

Citește mai mult >
Alte știri >
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualiate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+