Meniu

Evenimente

Ballet classique de Saint-Pétersbourg - Lacul Lebedelor

25 Decembrie 2018
Bilete

200 lei

Ştefan Hruşcă: Un copac cu flori 22 Aprilie 2019
Eveniment privat găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!  Ştefan Hruşcă aduce primăvara pe acordurile melodiei “Un copac cu flori”. După iarna geroasă, nimic nu ne va încălzi sufletul precum nemuritorul refren Un copac cu flori! Acesta va fi şi titlul turneului pe care Ştefan Hruşcă îl va derula în toată ţara în luna aprilie! Dacă Nunta de flori vă face inima să tresară, vă este dor de Fostele iubiri sau vreţi să vă reamintiţi Fuga din rai, Vara promisă ori emoţionanta Rugă pentru părinţi, sunteţi invitaţi la un concert în care veţi regăsi fiorul serilor de altă dată şi farmecul melodiilor folk fără vârstă! Drumul artistic al lui Ştefan Hruşcă a început în 1981, odată cu integrarea sa în cadrul legendarului Cenaclu Flacăra. Într-un interval de doar trei ani, cuprins între între 1981 şi 1984 Ştefan a străbătut tara în lung şi în lat şi a cântat în peste 1000 de concerte, vocea sa caldă mângâind inimile românilor din toate regiunile geografice ale României. Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabilă şi apariţia de o simplitate distinsă, Ştefen Hruşcă a devenit unul dintre cei mai iubiţi folk-işti din România. Printre albumele sale de referinţă se numără: Rugă pentru părinți (1984), Urare pentru îndrăgostiți (1986), Fostele iubiri (1995), Balade speciale (2007) şi desigur, foarte îndrăgitele discuri de colinde şi cântece maramureşene. Dacă în ultimii 25 de ani concertele de colinde ale lui Ştefan Hruşcă au dobândit statutul de tradiţie a sărbătorilor de iarnă româneşti, concertele de folk sunt adevărate evenimente marcante ale peisajului cultural, prin prisma rarităţii şi caracterului individual. Despre întâlnirea cu publicul din România, în prag de primăvară, Ştefan Hruşcă a spus: „Ne revedem în miez de aprilie, la un concert folk precum cele de demult. Cântece dragi sufletului meu îşi vor găsi locul în programul unei seri ca pe vremuri.” Artistul va fi acompaniat de formația Mario Band (Mario Florescu – tobe, Radu Rotaru – keyboard, Alex Florescu – percuție).
Citește mai mult >
Oameni - Tribut Aurelian Andreescu 05 Martie 2019
Eveniment privat găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului! Printre cele mai frumoase declarații muzicale de dragoste, șlagărele marelui artist Aurelian Andreescu sunt interpretate live în concertul eveniment Oameni – tribut Aurelian Andreescu de marți, 5 martie 2019, ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Național București. Evenimentul organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB este inițiat și conceput de Aurelian Temișan, care declara „Acest concert este atât un tribut adus lui Aurelian Andreescu, cât și o celebrare a compozitorilor din România, cei care și-au făcut cunoscute piesele prin vocea lui. Vom asculta un nou sound al melodiilor de odinioară, interpretate în acompaniamentul unei orchestre simfonice”. Aurelian Temișan va urca pe 5 martie, pe scena Teatrului Național, alături de compozitori și cântăreți invitați să interpreteze live, în preajma Zilei Internaționale a Femeii, melodii reorchestrate de compozitorul George Natsis, în acompaniamentul orchestrei conduse de Vlad Popescu. Din repertoriul concertului fac parte piese care au făcut istorie în muzica ușoară românească, precum „Oameni”, „Copacul”, „Tu ești primăvara mea”, „Fluierând pe stradă”, „Dorul”, „Cântec de leagăn”, „Ar fi de ajuns”, „Și plouă” sau ”De ieri, până azi”.
Citește mai mult >
Dacă noi ne iubim 25 Februarie 2019
Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului! Pe 25 februarie 2019 vă așteptăm la Teatrul Național București la un spectacol intens si plin de dinamism! Un super musical adolescentin, Dacă noi ne iubim, este primul muzical de tip "generation-fusion" din România. Musicalul Dacă noi ne iubim este o poveste de dragoste imaginată de Julieta Georoiu şi scrisă de doi adolescenți: Anastasia Jinga şi Rareș Fota, pe muzica trupei Holograf. Dacă noi ne iubim - musical adolescentin este primul muzical de tip “generation-fusion” din România. Spectacolul creează un pod peste generații între fanii Holograf – majoritatea ajunși la vârsta adultă și adolescenții zilelor noastre. Cu un scenariu original și abordând un gen teatral în plină ascensiune în România – musical, fiind jucat exclusiv de tineri (mulți dintre ei premiați la cele mai importate competiții de voce, dans sau actorie), spectacolul emană energie, tinerețe şi iubire. Toată muzica (inclusiv cea instrumentală) este interpretată live de Tomy Weissbuch & Band.   Un spectacol produs de JG Production.
Citește mai mult >
Toate Articolele
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
TNB I. L. Caragiale Logo