Meniu

Repertoriu curent

Carte de vizită

Carte de vizită

Regia:
Eugen Cristea

Data premierei: 14.06.2014

Durata: 1 h 20 min / Pauză: Nu

Program
25 mar 2017 (Sala Media) 20:00
Bilete

30 lei; 20 lei (ultimul rând)

Recital de muzică și poezie

Un recital de actor care vrea să-şi aducă publicul aproape într-un spectacol interactiv, în care cântecul de suflet, Blues-ul, va fi la loc de cinste! Vom asculta şi country, şi piese din repertoriul legendarei trupe Bee Gees, din repertoriul lui Eric Clapton, Frank Sinatra, Serge Lama, iar din vechiul lui ,,Autograf” – un Omagiu Queen, moment muzical de înaltă vibraţie, alături de baladă, proză şi versuri alese anume să ne meargă la inimă. Multe surprize într-o seară dăruită iubirii, pe o Carte de vizită semnată: Eugen Cristea!

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

sâmbătă
25
03
2017
Sala Media 20:00 Cumpără bilete
: Eugen Cristea                     

"Eu zic că este un spectacol de teatru cu muzică şi poezie, un spectacol interactiv la care publicul poate interveni, şi intervine, un spectacol în care protagonistul trebuie să fie inspirat, să aibă „verbul” la buzunarul de la piept, adică să improvizeze, pentru că publicul este imprevizibil.

... Eugen Cristea face parte din categoria actorilor polivalenţi, fiindcă joacă teatru, film, cântă, dansează, improvizează, compune muzică, acompaniindu-se la chitară şi pian (...) La spectacolul de la Sala Media, am avut sentimentul că-mi retrăiesc tinereţea cu muzica anilor ’70–’80, pe care Eugen Cristea a interpretat-o cu talent, cu inspiraţie şi cu multă tandreţe.

Aş putea să scriu despre fiecare poezie în parte, despre fiecare piesă, dar sintetizez şi afirm că Eugen Cristea a avut tot atâtea voci şi tot atâtea interpretări câte poezii şi piese sunt prezentate pe cartea de vizită a spectacolului".

Pușa Roth, Revista Teatrala Radio - Eugen Cristea - Carte de vizită  

Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+