Meniu

Repertoriu curent

Două pe față, două pe dos

de Theresa Rebeck

Două pe față, două pe dos

de Theresa Rebeck

Traducere: Andreea Bibiri
Coordonator:
Ion Caramitru
Asistent coordonator:
Patricia Katona
Scenografie:
Florilena Popescu Fărcăşanu
Ilustrație muzicală:
Călin Țopa
Lumini:
Cristi Șimon, Ionel Manolea
Sunet:
Dorel Sidorof, Florea Necșoiu
Regia tehnică:
Paul Tănase

Data premierei: 23.06.2018

Pauză: Nu

Program
14 sep 2018 (Sala Atelier) 19:30
15 sep 2018 (Sala Atelier) 19:30
Bilete

40 lei

20 lei (balcon)

 

Proiect realizat în cadrul programului Uși deschise pentru toți.

 

Numită de New York Times una dintre cele mai inteligente comedii de moravuri, „Două pe față, două pe dos este o piesă care abundă în dialoguri spirituale, sarcastice și nespus de amuzante.

Cinci prietene se întâlnesc frecvent ca să tricoteze; aceste partide de tricotat nu sunt, de fapt, decât un pretext pentru discuții despre bărbații din viața lor sau, mai degrabă, despre lipsa acestora. Umorul acestor femei camuflează parțial un tablou sumbru în care relațiile dintre oameni se dezvoltă pe atât de greu pe cât de repede se deșiră, asemenea tricotajelor la care lucrează protagonistele piesei.

„Sunt femeie, sunt americancă, sunt mamă, câteodată scriu pentru televiziune, câteodată scriu scenarii de film; cânt la pian, tricotez, mă răstesc la univers; sunt mânioasă, sunt tristă; am o fibră de un realism comic, dar și o notă de mizantropie și idealism. Mă puteți cataloga în multe feluri atât pe mine, cât și opera mea. Dar eu, personal, aș prefera cel mai mult să fiu considerată dramaturg.” Theresa Rebeck

 

 

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

vineri
14
09
2018
Sala Atelier 19:30 Cumpără bilete
sâmbătă
15
09
2018
Sala Atelier 19:30 Cumpără bilete
Liz: Irina Cojar                      Lily: Costina Cheyrouze
Paula: Lamia Beligan                      Gina: Brânduşa Mircea
Marga: Raluca Petra                      Bob: Tomi Cristin
Miles: Marius Bodochi                     
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
TNB I. L. Caragiale Logo