Meniu

Expoziții

Salonul Fotografului Român, ediția a IV-a

09 Iunie 2017 - 02 Iulie 2017
Bilete

Intrare liberă / Free entrance

Expoziție Aleea Pozelor 19 Aprilie 2018
O nouă expoziție de artă fotografică, intitulată Aleea pozelor se vernisează joi, 19 aprilie 2018 la ora 18.00, în Foaierul Media (aripa Intercontinental) a Teatrului Național ”I.L. Caragiale”, în cadrul programului TNB – Parateatral -Arte Vizuale. Lucrările expuse reprezintă o selecție a fotografiilor realizate în decursul unui an de activitate de membrii grupului PhotoMeeting, grup inițiat defotograful Florian Gîndilă și sprijinit de: Club Fabrica, Graphis Advertising, Editura Litera, Camere Digitale. Proiectul PhotoMeeting a luat naștere din dragoste pentru fotografie, cu exact un an în urmă, având ca scop organizarea de întâlniri în cadrul cărora sunt prezentate și experimentate diverse exerciții fotografice. Totodată se urmărește și stimularea socializării, a evadării din mediul online, într-un spațiu cât se poate de real și firesc. În acest moment, grupul este format din peste 300 de membri, din București și din alte orașe ale țării, cu vârste cuprinse între 14 și 54 de ani. ”Se împlinește un an de fotografie, creativitate și socializare. Un an în care ne-am întâlnit în fiecare zi de joi, pentru a pune în practică exerciții fotografice, pentru a discuta și a experimenta diferite segmente ale acestei pasiuni comune. Un an în care am crescut împreună de la o întâlnire la alta, am învățat să comunicăm, să ne ajutăm și să lucrăm în echipă. Un an în care s-au legat prietenii, s-au împărtășit experiențe în domeniu și s-au creat imagini.Ne dorim ca această expoziție să devină anuală și, nu în ultimul rând, ne dorim să organizăm și expoziții în scop caritabil, pentru a susține diverse proiecte sociale” declară inițiatorul grupului. Expoziția de fotografie Aleea pozelor va fi deschisă în perioada 19 - 30 Aprilie 2018.  
Citește mai mult >
Expoziție Marin Sorescu 15 Octombrie 2017
În Foaierul Media (aripa Intercontinental), publicul va putea viziona, până la sfârșitul lunii ianuarie 2018, expoziția de pictură a cunoscutului poet Marin Sorescu (deschisă în octombrie 2017), despre care Acad. Eugen Simion afirmă în prefața catalogului editat cu acel prilej că reprezintă ”o explozie frumoasă și gravă de inocență și inteligentă afecțiune”.
Citește mai mult >
Toate Articolele
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
TNB I. L. Caragiale Logo