Meniu

Evenimente

Ştefan Hruşcă: Un copac cu flori

22 Aprilie 2019
Bilete

 

100 lei

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

luni
22
04
2019
Sala Studio 20:00 Cumpără bilete
Oameni - Tribut Aurelian Andreescu 05 Martie 2019
Eveniment privat găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului! Printre cele mai frumoase declarații muzicale de dragoste, șlagărele marelui artist Aurelian Andreescu sunt interpretate live în concertul eveniment Oameni – tribut Aurelian Andreescu de marți, 5 martie 2019, ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Național București. Evenimentul organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB este inițiat și conceput de Aurelian Temișan, care declara „Acest concert este atât un tribut adus lui Aurelian Andreescu, cât și o celebrare a compozitorilor din România, cei care și-au făcut cunoscute piesele prin vocea lui. Vom asculta un nou sound al melodiilor de odinioară, interpretate în acompaniamentul unei orchestre simfonice”. Aurelian Temișan va urca pe 5 martie, pe scena Teatrului Național, alături de compozitori și cântăreți invitați să interpreteze live, în preajma Zilei Internaționale a Femeii, melodii reorchestrate de compozitorul George Natsis, în acompaniamentul orchestrei conduse de Vlad Popescu. Din repertoriul concertului fac parte piese care au făcut istorie în muzica ușoară românească, precum „Oameni”, „Copacul”, „Tu ești primăvara mea”, „Fluierând pe stradă”, „Dorul”, „Cântec de leagăn”, „Ar fi de ajuns”, „Și plouă” sau ”De ieri, până azi”.
Citește mai mult >
Dacă noi ne iubim 25 Februarie 2019
Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului! Pe 25 februarie 2019 vă așteptăm la Teatrul Național București la un spectacol intens si plin de dinamism! Un super musical adolescentin, Dacă noi ne iubim, este primul muzical de tip "generation-fusion" din România. Musicalul Dacă noi ne iubim este o poveste de dragoste imaginată de Julieta Georoiu şi scrisă de doi adolescenți: Anastasia Jinga şi Rareș Fota, pe muzica trupei Holograf. Dacă noi ne iubim - musical adolescentin este primul muzical de tip “generation-fusion” din România. Spectacolul creează un pod peste generații între fanii Holograf – majoritatea ajunși la vârsta adultă și adolescenții zilelor noastre. Cu un scenariu original și abordând un gen teatral în plină ascensiune în România – musical, fiind jucat exclusiv de tineri (mulți dintre ei premiați la cele mai importate competiții de voce, dans sau actorie), spectacolul emană energie, tinerețe şi iubire. Toată muzica (inclusiv cea instrumentală) este interpretată live de Tomy Weissbuch & Band.   Un spectacol produs de JG Production.
Citește mai mult >
Toate Articolele
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
TNB I. L. Caragiale Logo