Meniu

Repertoriu curent

Teatrul Naţional pentru copii

Teatrul Naţional pentru copii

Data premierei: 22.04.2001

Durata: 1 h 30 min / Pauză: Nu

Sala Media
Program
26 feb 2017 (Sala Media) 11:00
05 mar 2017 (Sala Media) 11:00
12 mar 2017 (Sala Media) 11:00
Bilete

Preț: 20 lei

 

 

       

Toată lumea aşteaptă venirea Primăverii! Frumoasa prinţesă este întâmpinată cu bucurie. În cinstea ei se organizează Carnavaluri. Magicianul Poveştilor şi asistentii lui vă invită duminica aceasta, 26 februarie, la ora 11.00, în Sala Media a TNB, „să îngropăm împreună Iarna! Pregatiţi costumele de carnaval, vă îndeamnă Magi, prietenul Poveştilor Nemuritoare, mai ales pe cele ale personajelor rele (vrăjitoare, drăcuşori, monstruleţi ş.a.), şi veniţi "cu mic, cu mare "să speriem Iarna!”.

Teatrul Național pentru copii Abracadabra vă invită la Carnaval!      

Avem multe surprize pentru voi, aduse în scenă de personaje din poveşti. Nu vor lipsi momente importante, specifice Carnavalului, cum ar fi: Premierea celui mai interesant şi original costum, Dansul prinţeselor, Vrăjitori şi vrăjitoare, Pădurea cu animale, Castelul prinţesei şi multe altele.

Nu cumva să vă uitaţi costumele şi măştile acasă!

Aşadar, pe duminică, la 11 fix! Vă aşteptăm la Carnavalul de Lăsata Secului, ca s-o întâmpinăm cum se cuvine pe... Frumoasa Primăvară!

 

Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor. Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte  vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special, erou de poveste. În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.

Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

 

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

duminică
26
02
2017
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
5
03
2017
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
12
03
2017
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
Magicianul: Marian Râlea                      Buna Poveştilor: Adina Cristescu
Clovnul: Florin Pârvu                      Eroi de poveste: Copiii din public
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+