Meniu

Repertoriu curent

Teatrul Naţional pentru copii

Teatrul Naţional pentru copii

Data premierei: 22.04.2001

Durata: 1 h 30 min / Pauză: Nu

Sala Media
Program
18 feb 2018 (Sala Media) 11:00
25 feb 2018 (Sala Media) 11:00
04 mar 2018 (Sala Media) 11:00
11 mar 2018 (Sala Media) 11:00
18 mar 2018 (Sala Media) 11:00
Bilete

Preț: 20 lei

 

 

 Teatru interactiv, spectacole pentru copii cu vârsta între 4 și 10 ani

 

               

Carnaval în Pădurea Fermecată

Povestea spune că toate pădurile sunt fermecate și că o dată pe an, mai exact în luna lui Făurar, personajele din povești își dau întâlnire în pădure pentru a participa la un Mare Carnaval.

Duminică, 11 februarie 2018, în Sala Media a Teatrului Național vă invităm în Pădurea Fermecată. Pregătiți-vă costumele și măștile și veniți la teatru!

Și-au anunțat prezența animale îndrăgite de voi din povești. Va fi prezentă și Vrăjitoarea cea Rea.

Voi, dragi copii, costumați în prinți și prințese sau în împărați și împărătese sunteți invitații speciali. Să nu vă speriați de vreo fantomă sau vreun drăcușor apăruți de prin verdele protector al pădurii! În pădurea fermecată, toate personajele de poveste sunt invitate!

Teatrul Național pentru Copii Abracadabra vă invită la Carnavalul din Pădurea Fermecată. Veți deveni eroii din povești, vom dansa, vom cânta și ne vom distra.

Cele mai originale costume vor fi premiate, iar ca să nu vă rătăciți, veți primi fiecare o bagetă magică.

Magicianul Poveștilor și asistenții lui vă invită la Carnaval!

Parola de intrare în Pădurea Fermecată este Eu pot, eu sunt Magician.

 

Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor. Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte  vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special, erou de poveste. În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.

Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

 

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

duminică
18
02
2018
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
25
02
2018
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
4
03
2018
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
11
03
2018
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
18
03
2018
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
Magicianul: Marian Râlea                      Buna Poveştilor: Adina Cristescu
Clovnul: Florin Pârvu                      Eroi de poveste: Copiii din public
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+