Meniu

Repertoriu curent

Teatrul Naţional pentru copii

Teatrul Naţional pentru copii

Data premierei: 22.04.2001

Durata: 1 h 30 min / Pauză: Nu

Sala Media
Program
25 nov 2018 (Sala Media) 11:00
02 dec 2018 (Sala Media) 11:00
09 dec 2018 (Sala Media) 11:00
16 dec 2018 (Sala Media) 11:00
Bilete

20 lei

 

 

 Teatru interactiv, spectacole pentru copii cu vârsta între 4 și 10 ani

 

            

Ziua Lupului sau Ziua Usturoiului. Ziua Sfântului Andrei!

Sărbătorile noastre, ale românilor, au poveştile lor ce se regăsesc în fiecare dintre cele trei tari unite într-una singură, România. Se spune ca în data de 30 noiembrie, când cinstim numele sfântului apostol Andrei, lupul cel rău se îmblânzeşte (îmbunează) şi anunţă venirea iernii. Vă invităm duminica 25 noiembrie 2018 să ne jucăm de-a teatrul şi să pornim pe drumul lui Făt Frumos spre povestile de iarna. Pregatiţi-vă costumele pentru că va trebui să alungăm “strigoii şi fantomele”. Este o zi de sarbatoare şi va trebui să alegem Prinţesa Leuştean şi Prinţul Usturoi. Două plante care ne apără de toate necazurile. Magicianul poveştilor şi asistenţii lui v-au pregătit poveşti legate de Noaptea îngrozitoare. Noaptea Sfântului Andrei, aşa cum spune Vasile Alecsandri în poezia sa “Noaptea Sfântului Andrei”. Voi, dragi copii, veţi deveni eroii din poveştile noastre. Nu vor lipsi vrăjitoarele şi babele cele rele. Dacă este zi de sărbătoare, pregătiţi-vă şi costumele de Ilene Sânziene şi Feţi Frumoşi pentru a îmbuna vremurile!

Vă aşteptăm să ne jucăm de-a teatru’, începând cu ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Naţional!

Fundaţia Abracadabra şi Teatrul Naţional pentru Copii vă invită să vă continuaţi joaca la ultimele spectacole din acest an!

În data de 2 decembrie 2018: un spectacol eveniment cu cea mai frumoasă poveste a românilor, Tinereţe Fără Bătrâneţe şi Viaţă Fără de Moarte!

Dăruieşte şi Tu…” - Povestea Sfântului Nicolae - în 9 decembrie 2018.

Poveştile de Iarnă continuă şi în 16 şi 23 decembrie 2018, când o să intrăm în legatură directă cu Moş Crăciun.

Magicianul poveştilor împreună cu asistenţii săi vă invită să urcaţi pe scenă şi să deveniţi Eroii din Poveştile Românilor, în acest an al sărbătoririi a o sută de ani de la Marea Unire.

 

Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor. Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte  vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special, erou de poveste. În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.

Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

 

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

duminică
25
11
2018
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
2
12
2018
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
9
12
2018
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
16
12
2018
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
Magicianul: Marian Râlea                      Buna Poveştilor: Adina Cristescu
Clovnul: Florin Pârvu                      Eroi de poveste: Copiii din public
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
TNB I. L. Caragiale Logo