Meniu

Repertoriu curent

Teatrul Naţional pentru copii

Teatrul Naţional pentru copii

Data premierei: 22.04.2001

Durata: 1 h 30 min / Pauză: Nu

Sala Media
Program
26 mar 2017 (Sala Media) 11:00
02 apr 2017 (Sala Media) 11:00
08 apr 2017 (Sala Media) 11:00
09 apr 2017 (Sala Media) 11:00
23 apr 2017 (Sala Media) 11:00
Bilete

Preț: 20 lei

 

 

 Teatru interactiv, spectacole pentru copii cu vârsta între 4 și 10 ani

 

                 

Duminică 26 martie 2017, de la ora 11.00, la Sala Media a TNB, Poveştile de Primăvară continuă!

Zambila a fost o fată foarte frumoasă, pe care au încercat să o cucerească prinţii Prier si Florar... Întreaga poveste va fi jucată de către voi, dragi copii, în Sala Media a Teatrului Naţional. Cine va juca Gărgăriţa (buburuza, mămăruţa)?

Oiţa a vrut să fie şi ea mai respectată de celelalte animale, dar... ce s-a întâmplat veţi afla dacă veniţi să ne jucam de-a teatrul. Magicianul Poveştilor şi asistenţii lui vă invită să deveniţi eroii din Poveştile de Primăvară!

Ne cerem scuze, dar duminica aceasta nu ne vedem. Am fost invitaţi de spectatorii cei mici din Arad, pentru a încheia Festivalul Poveştilor Magice.

Vă aşteptăm duminica viitoare, în Sala Media, la ora 11 fix!

 

Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor. Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte  vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special, erou de poveste. În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.

Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

 

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

duminică
26
03
2017
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
2
04
2017
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
sâmbătă
8
04
2017
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
9
04
2017
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
23
04
2017
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
Magicianul: Marian Râlea                      Buna Poveştilor: Adina Cristescu
Clovnul: Florin Pârvu                      Eroi de poveste: Copiii din public
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+