Meniu

Repertoriu curent

Teatrul Naţional pentru copii

Teatrul Naţional pentru copii

Data premierei: 22.04.2001

Durata: 1 h 30 min / Pauză: Nu

Sala Media
Program
29 oct 2017 (Sala Media) 11:00
05 nov 2017 (Sala Media) 11:00
12 nov 2017 (Sala Media) 11:00
Bilete

Preț: 20 lei

 

 

 Teatru interactiv, spectacole pentru copii cu vârsta între 4 și 10 ani

 

              

Prințesa Toamnă, în Carnaval, duminică la TNB!

Drumul lui Făt-Frumos se oprește pentru moment, pentru că... "S-a ivit pe culme Toamna!".

Vă invităm duminică să vă aranjați costumele de carnaval. Mai ales pe cele de Prințese! Încep Poveștile de Toamnă la Teatrul Național pentru Copii Abracadabra.

Vă așteptăm să alegem Prințesa Toamnă. Vitejii eroi de pe Drumul lui Făt-Frumos vor alcătui juriul.

Se apropie sărbătoarea de Halloween. Trebuie să învățăm să facem cel mai original costum și cel mai interesant decor. Așa că, în această duminică ne propunem o repetiție generală. Ne vor ajuta și asistenții mei, anunță Magicianul Poveștilor. Mai avem câteva surprize, pe care însă nu vi le putem dezvălui, dar suntem siguri că vă veți bucura de ele dacă veniți să ne Jucăm de-a Teatrul.

Vă așteptăm duminică, fix la 11, în Sala Media de la TNB!!!!

 

Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor. Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte  vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special, erou de poveste. În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.

Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

 

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

duminică
29
10
2017
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
5
11
2017
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
12
11
2017
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
Magicianul: Marian Râlea                      Buna Poveştilor: Adina Cristescu
Clovnul: Florin Pârvu                      Eroi de poveste: Copiii din public
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+