Meniu

Repertoriu curent

Nebun din dragoste

de Sam Shepard

Nebun din dragoste

de Sam Shepard

Traducere: Andrei Marinescu
Regia:
Claudiu Goga
Decor:
Ştefan Caragiu
Costume:
Liliana Cenean
Muzica:
Valentin Luca
Asistent Scenografie:
Iulia Popescu

Data premierei: 11.10.2013

Durata: 1 h 30 min / Pauză: Nu

Sala Atelier
Program
26 mar 2017 (Sala Atelier) 20:00
04 apr 2017 (Sala Atelier) 20:00
12 apr 2017 (Sala Atelier) 20:00
Bilete

40 lei; 20 lei (reducere pentru elevi, studenți și pensionari)

Foto: Bogdan Spătaru  

 

Dramă

 

O piesă a unuia dintre cei mai cunoscuți dramaturgi contemporani, un artist revoltat și nonconformist, celebru nu numai în lumea teatrului, dar și în industria de film de la Hollywood.

„O poveste despre iubiri vinovate și secrete tragice de familie, despre trecutul care se transformă într-un demon ce naște în protagoniști un puternic conflict interior care devine sursă a violenței si iraționalității pasiunilor și acțiunilor lor. Un spectacol provocator despre dragoste și demonii ei, dar și despre diferența uneori periculoasă, alteori salvatoare dintre realitatea individuală, subiectivă și realitatea brută a faptului întâmplat." Claudiu Goga

 

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

duminică
26
03
2017
Sala Atelier 20:00 Cumpără bilete
marţi
4
04
2017
Sala Atelier 20:00 Cumpără bilete
miercuri
12
04
2017
Sala Atelier 20:00 Cumpără bilete
Eddie: Gavril Pătru                      May: Diana Cavallioti
Bătrânul: Mihai Călin                      Martin: Ioan Andrei Ionescu
Figurație: Camelia Moise                     

„...un spectacol de actori, bine mişcat şi plasat cu inspiraţie în punctele-cheie ale dramei, configurând emoţionalul din aspecte de atmosferă americană a vieţii, cu violenţe, empatii şi atitudini.

(...) Nebun din dragoste de Sam Shepard, de la Naţionalul bucureştean, este un spectacol pentru vârstele majore, oferind publicului o seară de neuitat, iar celui din provincie îi poate motiva o călătorie până la Bucureşti, spre a-l viziona”.

Nicolae Havriliuc, Teatrul azi, 7-8-9- 2014 - Doar trăirile contează  

Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+