Meniu

Repertoriu curent

Teatrul Naţional pentru copii

Teatrul Naţional pentru copii

Data premierei: 22.04.2001

Durata: 1 h 30 min / Pauză: Nu

Sala Media
Program
22 apr 2018 (Sala Media) 11:00
29 apr 2018 (Sala Media) 11:00
06 mai 2018 (Sala Media) 11:00
13 mai 2018 (Sala Media) 11:00
20 mai 2018 (Sala Media) 11:00
Bilete

Preț: 20 lei

 

 

 Teatru interactiv, spectacole pentru copii cu vârsta între 4 și 10 ani

 

            

                         

Povești Magice de Primăvară

Duminica trecută am uitat să vă spun de ce prima duminică după Sărbătoarea Învierii se numește Duminica lui Toma. Nu este timpul pierdut. O vom spune data viitoare.

Vă invit la următoarea premieră a Teatrului Național pentru Copii Abracadabra, Povești Magice de Primăvară, care va avea loc duminică 22 aprilie 2018, de la ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Național.

Voi, dragi copii, veți deveni eroii din povești!

Povestea Zorinei, fata prefăcută în frumoasa floare Zorea, va fi jucată de către voi. Veți afla și de ce oița este atât de blândă și de unde până unde au ajuns urșii să mormăie.

Sărbătorile de primăvară continuă!

Vă invităm pe toți cei ce poartă numele Sfântului purtător de biruință Gheorghe să aflați povestea viteazului care a înfruntat balaurul! În ceea ce-i privește pe cei ce nu pot ajunge la spectacol, vă rugăm să primiți urarea noastră de La mulți ani!

Fiecare duminică este pentru Magicianul Poveștilor și asistenții săi un prilej de a pune în scenă cu ajutorul vostru, dragi copii, povești neauzite de voi pâna acum!

Vă mulțumim și vă iubim!!!!!

 

Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor. Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte  vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special, erou de poveste. În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.

Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

 

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

duminică
22
04
2018
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
29
04
2018
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
6
05
2018
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
13
05
2018
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
20
05
2018
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
Magicianul: Marian Râlea                      Buna Poveştilor: Adina Cristescu
Clovnul: Florin Pârvu                      Eroi de poveste: Copiii din public
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
TNB I. L. Caragiale Logo