Meniu

Repertoriu curent

Teatrul Naţional pentru copii

Teatrul Naţional pentru copii

Data premierei: 22.04.2001

Durata: 1 h 30 min / Pauză: Nu

Sala Media
Program
28 oct 2018 (Sala Media) 11:00
04 nov 2018 (Sala Media) 11:00
11 nov 2018 (Sala Media) 11:00
Bilete

20 lei

 

 

 Teatru interactiv, spectacole pentru copii cu vârsta între 4 și 10 ani

 

     

Din 28 octombrie 2018, Festivalul Vacanței continuă la Teatrul Național pentru Copii Abracadabra!

A venit toamna și pe Drumul lui Făt Frumos. În poveștile noastre, ale Românilor, Făt Frumos are multe nume cum ar fi Prâslea cel Voinic, Harap Alb și multe altele. Festivalul Vacanței continuă la Teatrul Național pentru Copii Abracadabra.

Vă invitam duminică 28 octombrie să porniți și voi, dragi copii, în lumea minunată a poveștilor! Graba lui Făt Frumos să salveze cât mai multe Ilene Sânziene fiind mare, să vezi bucurie când eroul nostru a trecut dincolo de granițele țării. Toți răii și bunii din poveștile țărilor lumii întregi îi auziseră isprăvile și l-au invitat la Sărbătoarea de Halloween.

Dragi copii, nu putem pierde această ocazie!

Magicianul Poveștilor și asistenții lui vă roagă să îmbrăcați costumele, să vă puneți măștile, iar în data de 28 octombrie 2018, începând cu ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Național să veniți și să-l urmăm pe Făt Frumos la Sărbătoarea de Halloween, unde este invitat!

O să facem cunoștință cu Jack și dovleacul fermecat. Vom intra în parada Vrăjitoarelor. Sunt invitate și cele mai Frumoase prințese. Multe surprize vă așteaptă la Sărbătoarea Tuturor Sfinților respectată în întreg Ardealul. Dacă nu avem loc, o vom continua și Duminica viitoare, sau poate pe 4 noiembrie Făt Frumos va afla despre  povestea Îngerilor Mihail și Gavril.

Așadar, multe surprize în această toamnă! Și, nu uitați de înregistrarea de la Tvr1. 

Magicianul Poveștilor și asistenții lui vă așteaptă să vă jucați de-a Teatrul.

 

Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor. Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte  vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special, erou de poveste. În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.

Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

 

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

duminică
28
10
2018
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
4
11
2018
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
11
11
2018
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
Magicianul: Marian Râlea                      Buna Poveştilor: Adina Cristescu
Clovnul: Florin Pârvu                      Eroi de poveste: Copiii din public
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
TNB I. L. Caragiale Logo