Meniu

Calendar

 

Cumpără bilete

Galerie foto-video

 

Tur virtual

 
14 Jun 2024 Nopți de vară la Amfiteatru TNB
Nopți de vară la Amfiteatru TNB

Când oraşul intră în vacanță, noi vă dăm întâlnire pe acoperișul Teatrului Național, la Amfiteatrul în aer liber, pentru a deschide împreună Stagiunea de vară! V-am pregătit o ofertă atrăgătoare și relaxantă. Vă așteptăm să petrecem această vară cu întâlniri, spectacole, concerte, filme și seri de neuitat. Amfiteatrul în aer liber este o scenă unică în România, un loc aflat sus pe Național, la 24 metri deasupra Pieței Universității. Aici, de la jumătatea lui Iulie până în Septembrie, cultura și genurile artistice, diversitatea şi dezbaterea estivala (şi culturală) se întâlnesc sub cerul nopților de vară, chiar la km 0 al Capitalei, într-un program nocturn, incitant și variat. Concerte, spectacole de teatru și dans, filme de colecție sau cele mai recente producții cinematografice, întâlniri cu artişti, vor putea fi văzute și trăite, în această vară, sub cerul înstelat al Bucureștiului, la Amfiteatru TNB. Vânzarea biletelor la evenimentele de la Amfiteatru se va face exclusiv online. Amfiteatru TNB – Nopți de vară, sus, pe teatru este un proiect susținut de PPC România!                         

Citește mai mult >
01 Jul 2024
Casa de bilete închisă

  Din 1 iulie 2024, Casa de bilete a TNB va fi închisă pe toată perioada verii! Pentru toate evenimentele găzduite care vor avea loc la Amfiteatru TNB și în sălile de spectacole, biletele vor putea fi achiziționate exclusiv online. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Citește mai mult >
14 Aug 2024 Concert Rockabella & Leyah
Concert Rockabella & Leyah

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru TNB! Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută în una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete.- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului. Vă mulțumim pentru înțelegere! Rockabella îmbină influențe art-rock, indie pop și alternative în cântece-poveste despre momentele care ne transformă. Teodora Moroșanu, solista Rockabella, despre cel mai nou album al trupei – [IN]vulnerabili: „Cu toții suntem vulnerabili. Să fii viu înseamnă să fii vulnerabil. Să ai relații cu oameni, să iubești! Nimic nu-ți arată punctele slabe mai clar ca dragostea. Creștem cu ideea că să fim vulnerabili înseamnă să fim slabi. Că lumea are ceva cu noi și dacă le dăm voie, oamenii or să ne facă rău. Ne petrecem viața ridicând ziduri care să ne protejeze. Ne petrecem viața încercând să devenim invulnerabili.” Leyah este primul artist și compozitor român care aduce pe scena muzicală din România, prin compozițiile sale, stilul Cinematic Pop. Școlită în zona muzicii clasice, Leyah a început studiul pianului la vârsta de 5 ani. Tatăl ei, Modest Cichirdan, dirijor de muzică clasică, a avut un impact definitoriu asupra evoluției ei profesionale. După absolvirea studiilor superioare de muzică, Leyah face un crossover către muzica pop și își compune muzica proprie. Conceptul ei de concert, „CINESTEZIA”, s-a auzit pe cunoscute scene de teatru ale țării, precum și în cadrul Festivalului George Enescu.                              

Citește mai mult >
Mai multe știri
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo