Meniu

Calendar

 

Cumpără bilete

Galerie foto-video

 

Tur virtual

 
08 Mar 2021 Teatrul Național București suspendă spectacolele programate!
Teatrul Național București suspendă spectacolele programate!

Teatrul Național ”I.L. Caragiale” anunță suspendarea, pentru următoarele 14 zile (8 – 22 martie 2021), a tuturor spectacolelor și evenimentelor programate în sălile proprii, începând cu data de 8 martie 2021, ora 00:00, în conformitate cu Hotărârea nr. 8 din 07.03.2021 a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă: ”Art. 1 Se constată că la nivelul Municipiului Bucureşti rata de incidenţă cumulată calculată la 14 zile, în data de 05.03.2021 a fost de 3,05/1000 locuitori fapt pentru care, începând cu data de 08.03.2021 ora 00:00 se dispun următoarele măsuri pentru o perioadă de 14 zile, urmând a fi reevaluate la finalul acesteia: Punctul 8. Este interzisă organizarea şi desfăşurarea activităţii cu publicul în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, inclusiv celor de tipul drive-in; ”. Contravaloarea biletelor cumpărate va fi restituită începând cu ziua de marți, 9 martie 2021, ora 10.00. Casa de bilete va fi deschisă de marți până vineri între orele 10.00 – 18.00 și este necesară prezentarea biletului în format fizic. Contravaloarea biletelor achiziționate online va fi returnată direct în cont de către mystage.ro la o dată care va fi anunțată ulterior! Vă mulțumim pentru înțelegere și vă invităm să consultați site-ul tnb.ro și pagina oficială de facebook a TNB pentru o informare cât mai corectă privind modificările ulterioare de program!

Citește mai mult >
08 Mar 2021
Casa de Bilete a TNB

Spectatorii care și-au achiziționat bilete la spectacolele suspendate din perioada 8 - 22 martie 2021 sunt rugați să vină la casa de bilete pentru restituirea contravalorii acestora. Pentru restituirea banilor, vă rugăm să prezentați biletele în format fizic. Contravaloarea biletelor achiziționate online va fi returnată direct în cont de către mystage.ro la o dată care va fi anunțată ulterior. Orarul Casei de bilete: Marți - Vineri: 10.00 - 18.00    Vă mulțumim pentru înțelegere! 

Citește mai mult >
01 Feb 2021
Măsuri speciale în toate sălile TNB

Vă informăm că la începutul fiecărei săptămâni, în clădirea Teatrului Național I.L. Caragiale va fi executată câte o acţiune de dezinfecţie a sălilor de spectacol, a cabinelor, a sălilor de repetiție și de regrupare actori, acțiune care se execută cu  un aparat specific, generator de ceață rece, ce utilizează pentru tratament Bionet A 15, substanță cu acțiune bactericidă, fungicidă și virucidă, avizată de Ministerul Sănătății și înregistrată în Registrul Biocidelor. Menționăm că această acțiune de dezinfecție se face conform Ordinului nr. 3142/1495/2020 din 31 august 2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul Coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranţă sanitară în domeniul culturii.  

Citește mai mult >
Mai multe știri
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo