Meniu

Știri

Casa de bilete închisă

01 Iulie 2024
Podcasturile Teatrului Național 03 Iulie 2024
În luna decembrie 2023, s-au împlinit 50 de ani de când Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”  din București își desfășoară activitatea în clădirea aflată la kilometrul  zero al capitalei, inaugurată  în decembrie 1973. Pe 23  decembrie 2023, a început o nouă serie Podcasturile Teatrului Național București, dedicată acestei aniversări, sub  genericul ”50 de ani în inima României”. Puteți vedea versiunea video a podcasturilor noastre pe binecunoscutul canal TNB-TV   Puteți asculta, podcasturile audio, online și offline, cautând Podcasturile Teatrului Național București, pe platformele: Buzzprout  Spreaker  Spotify   Google Podcasts  RedCircle  Abonează-te la podcasturile TNB pe una dintre platforme, descarcă aplicația pe telefon sau tabletă și poți asculta podcasturile noastre, cu frecvență bilunară. Podcasturile pot fi găsite și pe blog TNB, la adresa: BlogTnb   Podcasturile Teatrului Național București - Un teatru care vorbește cu tine! Aici puteți vedea toate podcasturile.
Citește mai mult >
Nopți de vară la Amfiteatru TNB 14 Iunie 2024
Când oraşul intră în vacanță, noi vă dăm întâlnire pe acoperișul Teatrului Național, la Amfiteatrul în aer liber, pentru a deschide împreună Stagiunea de vară! V-am pregătit o ofertă atrăgătoare și relaxantă. Vă așteptăm să petrecem această vară cu întâlniri, spectacole, concerte, filme și seri de neuitat. Amfiteatrul în aer liber este o scenă unică în România, un loc aflat sus pe Național, la 24 metri deasupra Pieței Universității. Aici, de la jumătatea lui Iulie până în Septembrie, cultura și genurile artistice, diversitatea şi dezbaterea estivala (şi culturală) se întâlnesc sub cerul nopților de vară, chiar la km 0 al Capitalei, într-un program nocturn, incitant și variat. Concerte, spectacole de teatru și dans, filme de colecție sau cele mai recente producții cinematografice, întâlniri cu artişti, vor putea fi văzute și trăite, în această vară, sub cerul înstelat al Bucureștiului, la Amfiteatru TNB. Vânzarea biletelor la evenimentele de la Amfiteatru se va face exclusiv online. Amfiteatru TNB – Nopți de vară, sus, pe teatru este un proiect susținut de PPC România!                         
Citește mai mult >
Toate Articolele
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo