Meniu

Spectacole

Cu ce, Doamne, să mă-mbrac?!

după texte de Ana Barton

Cu ce, Doamne, să mă-mbrac?!

după texte de Ana Barton

Coregrafie:
Lelia Marcu-Vladu
Costume:
Anca Cernea
Scenografie:
Anca Cernea
Mișcare scenică:
Nadejda Dimitriu
Ilustrație muzicală:
Georgeta Marin Vâlcu, Emanuela Ciucan

Pauză: Nu

Program
26 feb 2024 19:00
22 apr 2024 19:00
Bilete

60 lei

50 lei

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

"Cu ce, Doamne, să mă îmbrac?!...” este un spectacol dinamic, plin de vervă, tâlc și multă culoare, ce combină umorul și profunzimea scrierilor Anei Barton cu diferite expresii teatrale. Trecerea de la text la forme de limbaj non-verbal se realizează printr-un melanj extraordinar de fin al actorilor.

Pornind de la clasica poveste de iubire dintre El și Ea, confruntarea dintre Minte și Inimă devine subiectul principal al spectacolului. Eliberarea de roluri clișeice și de frici aduce echilibrul în drumul spre sine.

“Cu ce ,Doamne, să mă îmbrac ?!…” te va trece cu zâmbetul pe buze și cu multă sensibilitate printr-un carusel spectaculos de stări și emoții.

Eveniment organizat de The Creative Moustache și găzduit de Teatrul Național din București.

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.bilet.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

La costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 4,90% / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma www.bilet.ro. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul www.bilet.ro, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

luni
26
02
2024
Sala Mică 19:00 Cumpără bilete
luni
22
04
2024
Sala Mică 19:00 Cumpără bilete
  Emanuela Ciucan
Georgeta Marin Vâlcu
Nicolae Nastasia
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo