Meniu

Spectacole

Cu ce, Doamne, să mă-mbrac?!

după texte de Ana Barton

Cu ce, Doamne, să mă-mbrac?!

după texte de Ana Barton

Coregrafie:
Lelia Marcu-Vladu
Costume:
Anca Cernea
Scenografie:
Anca Cernea
Mișcare scenică:
Nadejda Dimitriu
Ilustrație muzicală:
Georgeta Marin Vâlcu, Emanuela Ciucan

Pauză: Nu

Program
12 dec 2022 19:30
Bilete

 

50 lei

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

Cu ce, Doamne, să mă-mbrac?! te va trece cu umor și cu multă sensibilitate printr-un carusel spectaculos de stări și emoții.

Cu ce, Doamne, să mă-mbrac?! este o tragicomedie într-un act, ce combină profunzimea textului Anei Barton cu magia dansului și a pantomimei.

Pornind de la clasica poveste de iubire dintre El și Ea, spectacolul te invită în camera vie din interiorul femeii unde apar, generatoare de conflicte, cele două forțe: Mintea și Inima. Femeia în relația cu bărbatul își caută echilibrul interior în drumul spre sine. Parcă din rame de tablou apar în mintea ei amintiri din povestea ei: prima întâlnire, căsătoria, despărțirea. Cine suntem și de ce avem nevoie cu adevărat? Confruntarea directă dintre Mintea și Inima duce la cunoașterea lăuntrică, spectacolul fiind ca o hartă în drumul de la “a părea” la “a fi’, o dezbrăcare de roluri rigide impuse de societate sau de propriile noastre bariere interioare.

La final, Șifonierul cu hainele pline de amintiri se descompune și creează un covor pe care Mintea și Inima calcă eliberate de roluri clișeice și de frici.

Cu ce, Doamne, să mă-mbrac?! te va trece cu umor și cu multă sensibilitate printr-un carusel spectaculos de stări și emoții.

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

luni
12
12
2022
Sala Mică 19:30 Cumpără bilete
  Emanuela Ciucan
Georgeta Marin Vâlcu
Nicolae Nastasia
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo