Meniu

Spectacole

Cu ce vă servesc?

de Pascal Bruckner

Cu ce vă servesc?

de Pascal Bruckner

Regie:
Chris Simion - Mercurian
Decor:
Imelda Manu
Costume:
Mirela Trăistaru
Asistent costume:
Iolanda Mutu jr & Atelier Foarte frumos
Light design:
George Jipa

Durata: 1 h 30 min / Pauză: Nu

Bilete

65 lei

50 lei

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru!
Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută la una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.
- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea lui și nici rambursarea costului biletului.

 

Cu ce vă servesc? este prima piesă de teatru scrisă de celebrul eseist și romancier francez Pascal Bruckner pentru Grivița 53 – primul teatru construit împreună.

Avându-l ca sursă de inspirație pe dramaturgul Eugène Ionesco, Pascal Bruckner a creat o spumoasă comedie de situație - în cheie absurdă - o experiență prin care, la un moment dat trece fiecare dintre noi. Un conflict între o clientă care nu știe ce să aleagă și un chelner care oferă tot. Ajungând pe lumea cealaltă, îl întâlnesc pe Dumnezeu care le încurcă și mai tare.

„Căutam actriță pentru rolul lui Dumnezeu și la o repetiție Maia Morgenstern mi-a propus să joc eu. Am zis "da" în glumă și m-am văzut pe afiș. Rodica Mandache a încurajat inițiativa și mi-am zis: "este cea mai tare modalitate să te răzbuni pe un regizor". Nu intenționez să continui. Sergiu Nicolaescu e unic. Dar această experiență m-a făcut să-mi iubesc și mai mult meseria. Și da, merit să fiu invidiată. Un debut în această companie își dorește oricine. Pentru noi e mai mult decât un spectacol. E o bucurie. V-o împărtășim.” Chris Simion - Mercurian

Spectacol prezentat în parteneriat cu Grivița 53

Organizator: Gabriel Popescu

 

Programul Amfiteatru este realizat cu sprijinul Fundației Magdalena și Ovidiu Buluc.

: Maia Morgenstern
Rodica Mandache
Chris Simion - Mercurian
                    
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo