Meniu

Spectacole

Cum am dresat un melc pe sânii tăi

de Matei Vișniec

Cum am dresat un melc pe sânii tăi

de Matei Vișniec

Regie:
Mona Gavrilaș

Pauză: Nu

Program
30 oct 2023 20:30
Bilete

50 lei

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

Cum am dresat un melc pe sânii tăi de Matei Vișniec este o tragicomedie jucăușă, ce urmărește destinul celor două personaje, El și Ea, eternul El și eterna Ea prin povestea lor de dragoste, care este una aparte, dar totuși foarte cunoscută nouă.

Spectacolul este o abordare inedită a relațiilor umane, o redescoperire a sufletului uman, care ne va umple sufletul de o bucurie imensă.

Nu lipsește romantismul, poezia, viul, adevărul universal, visul și visarea ocupând un loc extrem de important. Devenim parcă mai puternici și mai curajoși dacă avem puterea de a visa și asta a făcut și Matei Vișniec cu acest text remarcabil.

“Cum am dresat un melc pe sânii tăi” de Matei Vișniec este plină de o poezie specială, în care umorul fin are un rol important și dinamizează personajele.

Dublul apare în fiecare dintre noi, în corpul și mintea noastră fiind cel puțin încă o persoană, care este de fapt în visele noastre. Astfel, creionăm o altă lume, poate mai frumoasă, poate mai armonioasă, poate mai bună, o lume în care suntem liberi și fericiți, în care suntem așa cum ne-a făcut universul.

Visul este poarta noastră spre libertate și doar cei curajoși lasă poarta deschisă. Noi am deschis-o și sperăm să intre cât mai mulți doritori pe ea.

Mona Gavrilaș: “Textul m-a captivat din primele clipe, o muzicalitate aparte a cuvintelor, o incursiune în altă lume, a imaginației, a viselor... mi-am dorit imediat să o montez și asta s-a și întâmplat, am avut avanpremiera pe 30 iunie 2012”.

Matei Vișniec a văzut spectacolul și a lăsat câteva rânduri ca amintire cu privire la acest spectacol: "Eu, Calul Troian, Matei Vișniec am intrat definitiv în misterul acestui frumos spectacol".

Spectacolul este organizat de Syarela Arts.

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.bilet.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

La costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 4,90% / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma www.bilet.ro. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul www.bilet.ro, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

luni
30
10
2023
Sala Atelier 20:30 Cumpără bilete
  Diana Giubernea
Mike Săvuică
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo