Meniu

Spectacole

Diagnostic rezervat

de Jean Pierre Martinez

Diagnostic rezervat

de Jean Pierre Martinez

Regie:
Anca Sigartău

Pauză: Nu

Bilete

110 lei

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 14 ani

Un accident de bicicletă, un jaf armat și o valiză cu trei milioane de lire sterline pe care toată lumea o caută. Acestea sunt ingredientele principale ale piesei de teatru „Diagnostic rezervat”, o comedie extraordinară adaptată după textul autorului francez Jean Pierre Martinez, care îi aduce laolaltă pe Anca Sigartău, Claudiu Bleonț, Cătălina Grama (Jojo)/Doina Teodoru, Claudiu Maier, Damian Victor Oancea, 1Q Sapro și Teodor Sofian. O distribuție de excepție care promite două ore de hohote de râs, într-un carusel al schimbărilor de situație și al evenimentelor neprevăzute.

Politicianul Quentin (Damian Victor Oancea) și Beatrice, sora lui (Anca Sigartau), sunt membrii ai “upper class-ului” londonez. Ambii au un statut social foarte bun, nicio problemă financiară și reprezintă persoane de succes. Au însă și un frate, Raymond (Teodor Sofian), pe care îl consideră ratatul familiei și cu care nu țin legătura până când... primesc un telefon care îi anunță că fratele lor tocmai a suferit un accident și se află în comă la spital.

Totul se precipită atunci când ajunși la spital află că accidentul a fost de fapt determinat de un jaf armat în urma căruia Raymond și complicele său au furat 3 milioane de lire sterline. La spital își face apariția și Peggy (Claudiu Bleonț), partenera lui Raymond, care numai parteneră nu se dovedește a fi...

Doctorul Killhem (Claudiu Maier), asistenta Diggold (Cătălina Grama – Jojo / Doina Teodoru) și detectivul McManaggal intră și ei în acest joc de “care pe care”, totul pentru a pune mâna pe valiza cu bani care e de negăsit...sau poate nu?

Daca vreți să aflați cum se termină povestea haideți luni, 16 martie 2020, ora 20.00, la Teatrul Național din București, Sala Studio, si noi vă garantăm că veți avea parte de un text savuros și de un recital actoricesc pe măsură, care vă vor aduce râsete, voie bună și multă poftă de viață.

 

: Anca Sigartău
Claudiu Bleonţ
Cătălina Grama (Jojo) / Doina Teodoru
Claudiu Maier
Damian Victor Oancea
1Q Sapro
Teodor Sofian
                    
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo