Meniu

Spectacole

Drumul lui Făt Frumos

Drumul lui Făt Frumos

Durata: 1 h 30 min / Pauză: Nu

Bilete

20 lei

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru!
Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută la una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.
- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea lui și nici rambursarea costului biletului.

                

Eveniment prezentat în parteneriat cu Fundația Abracadabra

A treia ediție a Festivalului de Vacanță – Drumul lui Făt Frumos – va avea premiera de deschidere la Amfiteatrul în aer liber al Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București! Festivalul a propus în fiecare an o nouă temă. Pe drumul lui Făt Frumos cei mici îi vor întâlni în acest an pe Bunii și Răii din poveștile românilor. Cunoașterea poveștilor și a basmelor noastre de către cei mici este o promisiune pe care am făcut-o ”moșilor” noștri și pe care avem datoria să o împlinim. Pornind de la premiza că mitologia națională trebuie să facă parte din educația copiilor, festivalul își propune punerea în valoare a poveștilor românilor cu ajutorul jocului și a formelor teatrale! Caracterul evenimentelor va fi unul interactiv, copiii participanți devenind astfel eroii din povești.

Festivalul va începe în luna august si se va finaliza în luna septembrie, cuprinzând un număr de șapte evenimente festivaliere în zone diferite din întreaga țară. Vă invităm, cu mic cu mare, să descoperim împreună poveștile „Bunilor și Răilor” din basmele noastre. Voi, dragi copii, veți deveni Feții Frumoși și Ilenele Cosânzene care, pornind pe drumul lui Făt Frumos vor ajunge în lumi demult uitate, pe tărâmuri de poveste și în orașele unde teatrul poate să reînvie magia locurilor în care, pe vremuri, se nășteau eroii și poveștile lor uimitoare.

Magicianul poveștilor și asistenții săi îi invită pe copii să pășească pe „Drumul lui Făt Frumos”, la Amfiteatrul aflat sus pe Teatrul Național București, acolo unde se va da startul Festivalului Vacanței din acest an. Vino alături de noi să devii și tu eroul din poveștile Românilor!

Magicianul: Marian Râlea                     
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo