Meniu

TNB - Teatru gazdă

Ordonare

Concert Mădălina Pavăl Orchestra

23 Iulie 2024

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru TNB! Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută în una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete.- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului. Vă mulțumim pentru înțelegere! Mădălina Pavăl este o cântăreață româncă, stabilită în București. Muzica ei este interpretată de un ansamblu acustic live care explorează fuziunea groove-urilor moderne cu instrumentele clasice și tradiționale. Vocea și versurile sunt inspirate de vechile rădăcini și tradiții românești, cu structura și sensibilitatea tipice peisajelor sonore cinematografice și muzicile lumii.                       

Citește mai mult >

AL.Ehtifal Project Electroacoustic - Live

31 Iulie 2024

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru TNB! Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută în una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete.- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului. Al-Ehtifal Project este un ansamblu muzical care comunică bazându-se pe integrarea unor gânduri spontane în momentele muzicale. Cuvântul Al-Ehtifal provine din limba arabă și înseamnă Sărbătoare. Într-un peisaj muzical dominat de narațiuni ultra șlefuite, Al-Ehtifal Project reprezintă o formă de autenticitate lipsită de remușcări, un studiu continuu al sunetelor experimentale și o poziție contrară normelor prestabilite. Al-Ehtifal Project are o componență flexibilă, aduce împreună muzicieni cu origini în diferite țări, iar membrii de bază sunt din București, România. Ariadna Ene Iliescu - ViolaSara Eslami - TarMohamad Zatari - OudLehel Vitalyos - contrabasAndrei Raicu - synthuri                                        

Citește mai mult >

Concert Vița de vie acustic

06 August 2024

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru TNB! Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută în una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete.- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului. Vă mulțumim pentru înțelegere! Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic înseamnă cele mai bune melodii Vița de Vie, strânse în decursul celor 21 de ani de existență, reorchestrate într-o manieră neobișnuită, mergând uneori până la clasic, jazz sau bossa-nova. Adrian Despot despre proiectul Acustic: „Am dezbrăcat melodiile vechi de hainele pe care le purtau și am încercat să le decantez într-o formă cât mai apropiată de starea lor originară, cea de emoție. Am scăzut volumul și am crescut intensitatea. De acolo am construit, cu grijă și abnegație, albumul Acustic. A ieșit exact așa cum ni-l doream, simplu și intens.”                              

Citește mai mult >

Concert Kadjavsi

10 August 2024

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru TNB! Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută în una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete.- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului. Kadjavsi a început în 2017 ca un proiect care s-a concentrat în principal pe peisaje sonore ambientale improvizate de pian, înregistrate de muzicianul bucureștean Nikita Dembinski. Unele dintre aceste albume, precum „Breaks That Friend Your Heart” sau „A Bounding Situation”, au fost lansate pe casetă, prin intermediul casei de discuri independente locale Beach Buddies Records. Influențat în prezent de unii dintre cei mai prestigioși artiști britanici precum James Blake, Squid sau Black Country New Road, Dembinski și-a propus să pornească într-o călătorie în care expunerea sa de-o viață la muzică, teatru și film s-a îmbinat într-o experiență cinematografică prin spectacole live. Concertele live ale Kadjavsi sunt aproape întotdeauna însoțite de suport vizual, fără a lipsi lirismul dramatic, dar autentic, al albumului de debut „Second Sun”. Dembinski a produs acest album de nouă piese împreună cu co-producătorul și chitaristul trupei, Luca Calaras. Albumul a fost lansat independent în noiembrie 2022 și marchează primul album LP al proiectului. În prezent, artistul lucrează la cel de-al doilea album și concertează în România alături de membrii trupei: Laura Benedek la bas, Lucas Contreras la chitară electrică, Horia Stanciu la tobe și Constantin Mușat la vioară.                                   

Citește mai mult >

Concert Rockabella & Leyah

14 August 2024

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru TNB! Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută în una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete.- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului. Vă mulțumim pentru înțelegere! Rockabella îmbină influențe art-rock, indie pop și alternative în cântece-poveste despre momentele care ne transformă. Teodora Moroșanu, solista Rockabella, despre cel mai nou album al trupei – [IN]vulnerabili: „Cu toții suntem vulnerabili. Să fii viu înseamnă să fii vulnerabil. Să ai relații cu oameni, să iubești! Nimic nu-ți arată punctele slabe mai clar ca dragostea. Creștem cu ideea că să fim vulnerabili înseamnă să fim slabi. Că lumea are ceva cu noi și dacă le dăm voie, oamenii or să ne facă rău. Ne petrecem viața ridicând ziduri care să ne protejeze. Ne petrecem viața încercând să devenim invulnerabili.” Leyah este primul artist și compozitor român care aduce pe scena muzicală din România, prin compozițiile sale, stilul Cinematic Pop. Școlită în zona muzicii clasice, Leyah a început studiul pianului la vârsta de 5 ani. Tatăl ei, Modest Cichirdan, dirijor de muzică clasică, a avut un impact definitoriu asupra evoluției ei profesionale. După absolvirea studiilor superioare de muzică, Leyah face un crossover către muzica pop și își compune muzica proprie. Conceptul ei de concert, „CINESTEZIA”, s-a auzit pe cunoscute scene de teatru ale țării, precum și în cadrul Festivalului George Enescu.                              

Citește mai mult >

Concert Luna amară

20 August 2024

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru TNB! Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută în una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete.- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului. Vă mulțumim pentru înțelegere! Luna Amară cântă de aproape 25 de ani sincer și fără ocolișuri. Cu un prim disc („Asfalt”, 2004) care a dobândit, în timp, un statut-cult, formația și-a rafinat limbajul artistic de la  album la album. Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, implicarea socială și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.                                   

Citește mai mult >

Concert Vunk

27 August 2024

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru TNB! Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută în una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete.- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului. Vă mulțumim pentru înțelegere! De 25 de ani pe scena din România, Vunk este trupa inovației în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum Pleacă (Hit Gold), Vreau o țară ca afară (hit popular, devenit slogan național), Așa și sau Numai la doi au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, Vunk își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.                            

Citește mai mult >

Concert - Alifantis & Zan

29 August 2024

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru TNB! Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută în una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete.- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului. Înființată de Nicu Alifantis în 1995 ca trupă de studio pentru înregistrarea albumului „Voiaj”, devine în 1996, după ce au imprimat împreună și albumul „Nichita”, o trupă de proiecte. Prima apariție pe scenă are loc în iulie 1996 la Festivalul de artă medievală de la Sighișoara, unde sustin recitalul „Chanson pour mon amour”. Acest festival face ca trupa să capete un nume: Zan. Zan „... una dintre cele mai importante măști din Commedia dell’Arte, cea care aduce suflul nou al comediei, reprezentând social, prin istețimea, viclenia și cunoașterea cheii succesului, revanșa noii clase – pătura de jos a târgurilor și satelor... ” („Commedia dell’Arte – Antologie, traducere și note” de Olga Mărculescu – Editura Univers) Constituită din muzicieni valoroși, proveniți din zone muzicale diferite (jazz, rock, pop), fiecare în parte cu o puternică personalitate artistică, Alifantis & Zan ajung la o deosebită afinitate artistică, găsind împreună propriul drum muzical. Nicu Alifantis – voce, chitare, ukulele, washboard; Virgil Popescu – bass, backing vocal; Sorin Voinea – keyboards, backing vocal; Răzvan Mirică – chitare, sitar, backing vocal; Relu Bițulescu – tobe, iar din 2010, li se alătură, invitatul special Mihai Neniță – vioară. Din cele peste 330 de concerte susținute până în prezent, au fost câteva de referință alături de Ricky Martin, Simple Minds, Misia, Pataky Attila, Saragossa Band, culminând cu recitalul din deschiderea concertului Bob Dylan de la București din 2010. Nu-mi trecea prin minte la acea dată, că alături de acești oameni aveam să-mi petrec următorii 20 ani, concertând prin țară și străinătățuri, înregistrând albume, legând prietenii, văzând cum ni se nasc sau cresc copiii… Se pare că titlul primului album, „Voiaj”, avea să ne fie predestinat. O perpetuă călătorie cu oameni, printre oameni, pentru oameni. Virgil, fire de profesor, dom’ diriginte, tipicar, exigent dar cumsecade, tipic old school, compozitor, dirijor, orchestrator, basist, excepțional profesionist. Răzvan, englishman, politicos, manierat, pedant, amabil, abil mânuitor al chitarelor de toate felurile în cel mai sensibil sau explozibil stil. Sorin, suflet de rocker, temperament heavymetalurgist, rebel sau visător, bun jongleor în ale vorbelor de duh, harnic scormonitor în sunetele ascunse printre clapele și butoanele sintetizatoarelor. Relu, boemul scoborât din Montmartre, pururea generos, cozeur, galant, juvete povestaș, guraliv dar plin de haz, navetând permanent între scenă și atelier, agățat de pensule sau bețe de tobe. Astfel a-nceput povestea… Zan, o poveste de mai bine de două decenii, o perpetuă călătorie cu oameni printre oameni pentru oameni. Nu mi-a trecut o clipă prin minte că alături de acești zani aveam să-mi petrec ani buni concertând aiurea prin țară și străinătățuri, înregistrând albume, legând prietenii, văzând cum ni se nasc copiii sau cum ne cresc nepoții… Ca orice poveste frumoasă, aceasta se spune seara, pe șoptite la lumina sufletului și se uită greu... Nicu Alifantis                                         

Citește mai mult >

Concert aniversar DL Goe - "Cei 7 ani de acasă"

30 August 2024

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru TNB! Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută în una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete.- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului. Trupa DL Goe, înființată în 2017, sărbătorește șapte ani de activitate muzicală printr-un spectacol unic, plin de energie și emoție. Trupa, cunoscută pentru combinația sa distinctă de rock, pop și alternative, și-a construit o reputație solidă prin lansarea a două albume de succes, "Tineri, sâmbătă duminică" și "Fata Morgana", ambele albume având povești de teatru radiofonic care au captivat inimile fanilor. Trupa a avut colaborări remarcabile cu artiști precum Loredana, Paulina, Bruja, Cătălin Crișan, Nosfe, Alexandru Nagy și mulți alții. De asemenea, sketch-urile dintre melodii sunt îmbogățite de prezența unor actori talentați precum George Piștereanu, Cristi Iacob, Nicholas Cațianis, Anca Dinicu și Ana Udroiu. DL Goe s-a remarcat nu doar prin muzica lor, ci și prin turneele inedite în casele și sufrageriile oamenilor, oferind concerte intime și personale. În cei șapte ani de activitate, trupa a reușit să ajungă pe primul loc în topurile alternative din România cu șapte dintre melodiile lor. Concertul "Cei 7 ani de acasă" promite să fie un eveniment memorabil, cu dans, voie bună, melodii noi și povești din cei șapte ani de activitate a trupei. Este o invitație deschisă pentru toți cei care doresc să retrăiască amintiri frumoase și să celebreze finalul verii într-un mod special. Părinții sunt încurajați să vină cu copiii lor, să-și amintească de primele zile de școală și să creeze noi amintiri împreună. Este o ocazie perfectă pentru o seară de neuitat, plină de muzică bună și momente speciale.                                       

Citește mai mult >

Concert E.M.I.L.

31 August 2024

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru TNB! Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută în una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete.- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului. Vă mulțumim pentru înțelegere! Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii ani în direcții alternative rock și post-hardcore. În 2007, E.M.I.L. au concertat în deschiderea legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. Trupa are la activ 5 albume, cel mai nou - intitulat MELANCoOLIC fiind lansat la începutul lui 2024 printr-un turneu național.                                 

Citește mai mult >
Arhivă
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo