Meniu

Spectacole

Film: Sutienul

Film: Sutienul

Regie:
Veit Helmer

Durata: 1 h 30 min / Pauză: Nu

Program
23 aug 2019 (Amfiteatru) 23:00
Bilete

30 lei

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru!
Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută la una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.
- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea lui și nici rambursarea costului biletului.

 

Germania, Azerbaidjan 2018

Conductorul de tren Nurlan se îndreaptă spre Baku în ultima sa călătorie înainte de pensionare. Pe traseu, un sutien este smuls de pe sârmă de curentul trenului în mişcare şi Nurlan se aruncă în cea mai aventuroasă călătorie din viaţa sa: să găsească proprietara simpaticului accesoriu vestimentar. Nurlan închiriază o cameră în Baku şi începe să bată la fiecare uşă din apropierea liniei de cale ferată. În timp ce femeile întâlnite au fiecare motivul ei să-l lase pe Nurlan în intimitatea casei, "proiectul" său nu întârzie să provoace nemulţumirea soţilor...

*Film prezentat în parteneriat cu TIFF Unlimited.

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

vineri
23
08
2019
Amfiteatru 23:00 Cumpără bilete
: Maia Morgenstern
Irmena Chichikova
Miki Manojlović
Denis Lavant
Paz Vega
                    
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
TNB I. L. Caragiale Logo