Meniu

Spectacole

Impro Academy Show

Impro Academy Show

Pauză: Nu

Bilete

60 lei

50 lei (ultimul rând)

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

Vino la spectacolul cel mai așteptat de anul acesta, cu cele mai curajoase scene improvizate de membrii Academiei de improvizație - Improvisneyland!

30 improvizatori vor evolua sub bagheta lui Axel Moustache, actor al Teatrului Național din București și a Andreei Moustache, actriță de teatru muzical și non-verbal. Aceștia vor fi acompaniați pe toată durata serii la clape și beatbox de Marian Hâncu și vor trebui să facă față la multiple provocări lansate de... Voi, publicul!

Avem bucuria de a vă invita la un show interactiv, un spectacol la care ești așteptat să vii cu prietenii sau cu toată familia, un spectacol fără limită de vârstă sau de râs, unde voia buna este la ea acasa iar râsul te ține o săptămână întreagă!

Spectacol powered by Improvisneyland & Academia de improvizație

Un spectacol organizat de Teatru la mustață și găzduit de Teatrul Național din București.

Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo