Meniu

Spectacole

Jazzin’ TNB

Jazzin’ TNB

Pauză: Nu

Bilete

50 lei

 

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru!
Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută la una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.
- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea lui și nici rambursarea costului biletului.

 

Urban Sky Swing by Bucharest Jazz

Jazzin’ TNB este găzduit de Amfiteatrul în aer liber, unde sunteți așteptați să redescoperiți acest gen muzical la înălțime. Jazzin’ TNB nu este doar un eveniment muzical dedicat cunoscătorilor de jazz, ci și un prilej de a aduce în inimile unui public neinițiat, tainele și magia jazz-ului, creând o experiență cu adevărat  unică.

Programul debutează cu concertul Urban Sky Swing by Bucharest Jazz Orchestra, alături de Irina Sârbu.

Bucharest Jazz Orchestra este singurul big band privat cu activitate permanentă din România. Înființat în februarie 2012 la inițiativa trompetistului Sebastian Burneci, BJO se bucură de o bogată activitate pe scena jazzului românesc și de colaborări cu nume importante ale genului. În anul 2015 apare discul de debut al orchestrei, Povești din București, prezentat publicului autohton printr-un turneu național de lansare, urmat de o serie de concerte la festivalurile și cluburile de gen din România.

Cu o carieră artistică de peste 17 ani, Irina Sârbu activează cu succes pe scenele de jazz în paralel cu studiile universitare de actorie, fiind considerată cea mai expresivă tânără solistă de jazz. Solista colaborează cu mulți artiști cunoscuți din lumea jazz-ului, precum Andrei Tudor, Puiu Pascu și Marius Mihalache, dar face parte si din grupul Ethnotic Project, cu care realizează albumul Șapte scări, un proiect muzical de excepție.

Aniversarea a 7 ani de BJO readuce în atenția amatorilor genului două produse live noi, Tail Hunt și Urban Sky Swing, alături de Irina Sârbu. Tematica noilor materiale este inspirată de mediul urban, presărată cu experiențe individuale sau colective ale membrilor ansamblului, transpuse în limbaj muzical.

Programul Jazzin’ TNB este prezentat în parteneriat cu The House Production.

: Simona Strungaru                      Saxofon alto: Paolo Profeti
Saxofon tenor: Diana Suciu                      Saxofon bariton: Marcel Pascu
Trompetă: Sebastian Burneci
Silviu Groaza
Laurențiu Moise
                     Trombon: Florian Radu
Adi Cojocaru
Trombon bas: Cristi Labus                      Pian: Johnny Bica
Bas: Adi Flautistu                      Baterie: Adi Tetrade
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo