Meniu

Spectacole

Jazzin’ TNB - Jazz Fuzz by Luiza Zan

Jazzin’ TNB - Jazz Fuzz by Luiza Zan

Durata: 1 h 30 min / Pauză: Nu

Bilete

65 lei

50 lei

 

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru!
Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută la una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.
- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea lui și nici rambursarea costului biletului.

 

Jazzin’ TNB este prezentat în parteneriat la Amfiteatrul în aer liber, unde sunteți așteptați să redescoperiți acest gen muzical la înălțime. Jazzin’ TNB nu este doar un eveniment muzical dedicat cunoscătorilor de jazz, ci și un prilej de a aduce în inimile unui public mai puțin inițiat, tainele și magia jazz-ului, creând o experiență unică.

Următorul eveniment din cadrul programului este Jazz Fuzz – un adevărat tratament acustic, propus de Luiza Zan într-un mix aparte, alături de Albert Tajti, Michael Acker și invitatul lor surpriză.

Conceptul presupune adăugarea unor componente electronice complexe, pieselor cunoscute din repertoriul standard de jazz, producând astfel sonorități intense, pe alocuri aspre sau acide, unor piese dealtfel calme (precum Autumn leaves sau Summertime).

Rezultatul: un concert care proiectează noi valențe în creativitatea artistică, revigorănd și recalibrând sound-ul de jazz clasic. Un concert electric, pornind de la vibrații clasice, menit să pună în valoare ridurile de zâmbet și să descrețească frunțile.

Luiza Zan este una din cele mai proeminente voci ale jazz-ului românesc. Cu virtuozitate și eleganță, vocea ei caldă și impunătoare doboară ușor bariera tiparelor și a preconcepțiilor. A cântat cu nume sonore de la noi și de aiurea. Cu Sorin Romanescu, Mircea Tiberian, Pedro Negrescu, Romeo Cosma, Ion Baciu Jr, Mihai Iordache, Alex Man, Abert Tajti, Liviu Butoi, Nicolas Simion, Arthur Balogh, Catalin Milea, Sebastian Burneci, Vlad Popescu, Emil Bâzgă, Big Bandul Radio și mulți alții, precum și cu muzicieni străini: Rick Condit, Dave Stamps, Petras Geniusas, Corrine Chapelle, Gyarfas Istvan, Berkes Balazs, Peter Sarik, UNC Jazz Lab 1, McNeese State University Big Band și alții. A scris muzică de film, pentru producțiile Carambol, Circul Vesel (o producție HBO) și Maria (nominalizat la categoria „cel mai bun film documentar” la festivalul de la Lucarno în martie 2013). A scris muzică de teatru – pentru spectacolul Năpasta, regia Radu Afrim, la Teatrul Național București și pentru spectacolul Trei Rupturi, tot în regia Radu Afrim, la Teatrul Andrei Mureșanu și în care Luiza Zan are o apariție live pe durata întregului spectacol.

Programul Jazzin’ TNB este prezentat în parteneriat cu The House Production.

Voce: Luiza Zan                      Clape: Albert Tajti
Bass: Michael Acker                      : Invitat surpriză
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo