Meniu

Spectacole

O zic din viața mea

O zic din viața mea

Pauză: Nu

Program
22 apr 2019 (Sala Pictura) 20:00
Bilete

60 lei

40 lei

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

O zic din viața mea, spectacolul de comedie original creat de Toni Grecu și actorii Serviciului Român de Comedie, este bazat pe situații, personaje și intâmplări inspirate din realitate, de care oamenii râd fără rezerve, fără limite și fără pauză.
E o invitație directă la râs și relaxare. Ei fac show total: umor de text, de improvizație, stand-up, parodie muzicală, își scriu textele, le regizează și le joacă într-un spectacol de comedie dezinhibat, actual, spumos și inedit.

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

luni
22
04
2019
Sala Pictura 20:00 Cumpără bilete
: Toni Grecu
Cătălina Grama Jojo
Cătălin Neamțu
Cosmin Natanticu
Claudiu Maier
                    
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
TNB I. L. Caragiale Logo