Meniu

Spectacole

Stă să plouă

de Lia Bugnar

Stă să plouă

de Lia Bugnar

Regie:
Lia Bugnar
Muzica:
Vlaicu Golcea

Durata: 1 h 30 min / Pauză: Nu

Program
06 aug 2019 (Amfiteatru) 21:00
Bilete

50 lei

40 lei

 

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru!
Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută la una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.
- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea lui și nici rambursarea costului biletului.

 

Comedie romantică

Stă să plouă e numele unei trupe de tinere care cântă “muzică ușoară”. Momentan doar în micuța garsonieră închiriată, loc bun pentru visat la turnee de binefacere pentru copiii din Africa, atunci când trupa va ajunge faimoasă și plină de bani. Deocamdată e ziua de plătit chiria și proprietarul vine personal s-o colecteze. „Stă să plouă” e un spectacol ancorat într-o vreme când telefoanele încă stăteau pe loc și aveau disc, ba chiar și lacăt, astfel că trebuia ca oamenii să-și măsoare mai cu grijă spusele și nespusele. Un spectacol despre prietenie, copilărie, abuz, iubire, toate încăpând, scamatoristic, într-o oală cu nouă cartofi care devin piure, sub ochii spectatorilor. Plus un cântec frumos care n-are legatură cu nimic, sau dimpotrivă.

”Un romancier rus era de părere că frumusețea va salva lumea. Avea dreptate. Un critic literar român scria de la Paris că, până să salveze lumea, frumusețea ar putea măcar să salveze literatura. Avea dreptate. Dramaturgia este, în definitiv, o formă de literatură (poate cea mai vie). Surprinzător (deși…), tânăra Lia Bugnar credea, cu onestitate, că prietenia va salva lumea. Și ea avea dreptate.” Andrei Crăciun – Ziarul Metropolis

Spectacol prezentat în parteneriat cu Teatrul Luni de la Green Hours

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

marţi
6
08
2019
Amfiteatru 21:00 Cumpără bilete
: Irina Antonie
Ilona Brezoianu
Mădălina Craiu
Anghel Damian
                    
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
TNB I. L. Caragiale Logo