Meniu

Spectacole

Sunt un orb

Sunt un orb

Pauză: Nu

Program
25 nov 2019 (Sala Studio) 20:00
Bilete

100 lei

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

Recitalul este compus dintr-o pleiadă de poezii. Mălăele vorbește de dragoste animalieră, picturală, de mamă, de partid prin versurile lui Nichita Stănescu, Teodor Paca, George Topârceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, George Țărnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet, Adrian Păunescu…

Spectacolul Sunt un orb s-a născut din nevoia lui Mălăele de a comunica poeziile pe care le-a memorat până acum. „De poeţii pe care îi recit în acest spectacol mă leagă bucuria de a-i fi cunoscut, pe unii personal, pe alţii din cărţile bibliotecilor mele. Cu unii dintre ei am legat chiar o prietenie, cum este Emil Brumaru. El a fost un bun prieten. Şi cu Nichita Stănescu am fost un bun prieten în copilăria mea teatrală şi în maturitatea lui artistică. El a murit prea timpuriu. L-am cunoscut bine şi a fost un privilegiu pe care mi l-a oferit viaţa. L-am cunoscut, mai apoi, pe George Țărnea. Nu sunt mândru de lucrurile astea, dar aşa le-a aranjat Dumnezeu”, declara actorul. El trece de la sinceritatea iubirii din “Uriașul” la revolta din “Un actor destul de fad”. Povestește că “Andromoaca mulge vaca, vaca linge Andromaca” dar își și “cântă iubita” în “De mult negru”. Îi cutremură carnea când vorbește de părinții care ”ba n-aud, ba nu văd, ba fac pașii prea mici și râzi ca tuta când afli cine e boul care iubea pe Luminița”. Te trece prin toate stările…de rămâi prost!

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

luni
25
11
2019
Sala Studio 20:00 Cumpără bilete
: Horaţiu Mălăele                     
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
TNB I. L. Caragiale Logo