Meniu

Știri

Teatrul Național București suspendă spectacolele programate!

08 Martie 2021
Totul se transformă a fost amânat 28 Iunie 2021
Spectacolul Totul se transformă programat pentru data de 12 aprilie 2021 se va juca în data de 10 mai 2021 de la ora 19.00 și nu de la ora 20.00 cum a fost anunțat inițial! Spectacolul Totul se transformă programat la Sala Mare pentru data de 19 aprilie 2021 a fost amânat pentru data de 28 iunie 2021. Biletele cumpărate rămân valabile pentru această dată sau vă puteți recupera contravaloarea acestora de la Casa de bilete a TNB prezentând biletul în format fizic sau de la mystage.ro pentru cele achiziționate online. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Citește mai mult >
Străini în noapte a fost reprogramat 31 Mai 2021
Spectacolul Străini în noapte programat pentru data de 29 martie 2021 a fost amânat pentru data de 31 mai 2021, ora 20.00, la Sala Mare a TNB. Biletele achiziționate rămân valabile pentru această dată sau vă puteți recupera contravaloarea acestora de la Casa de bilete a TNB sau de la mystage.ro pentru cele cumpărate online.  Vă mulțumim pentru înțelegere!
Citește mai mult >
Casa de Bilete a TNB 07 Mai 2021
În următoarea perioadă, Casa de bilete a TNB va avea următorul program: 7 mai 2021: 11.00 - 18.00 8 - 9 mai 2021 - închis 10 - 14 mai 2021: 11.00 - 18.00 15 - 16 mai 2021: 10.00 - 19.00 Vă așteptăm cu drag la teatru!
Citește mai mult >
Se-ntâmplă-n TNB 06 Mai 2021
Începând din 6 mai 2021, TNB-TV, prima televiziune din România, dedicată exclusiv teatrului, revine pe canalul de Youtube al TNB, cu o nouă serie de emisiuni, sub titlul Se-ntâmplă-n TNB. Noua serie de producții TV destinate mediului on-line va cuprinde emisiuni de tip magazin, care vor prezenta reportaje, interviuri, portrete ale marilor actori ai Teatrului Național, amintiri despre mari spectacole, detalii despre cum se creează costumele de teatru, din atelierele noastre, secvențe din backstage, declarații ale actorilor, dar și ale publicului spectator. Se-ntâmplă-n TNB este o serie realizată, ca și cele de până acum, Povești din TNB și Trei ceasuri bune (produse în perioada de izolare impusă de pandemie), de compartimentul de promovare al Teatrului Național, care a reușit, astfel, să mențină legătura cu publicul spectator, în perioada complicată a ultimului an. Pe 6 mai, așadar, începând cu ora 20:00, vă așteptăm pe TNB-TV (Youtube TNB), pentru a participa, alături de noi, la repetițiile, activitățile și pregătirile pe care Teatrul Național din București le-a făcut în perioada în care sălile de spectacol au fost închise. Lucrurile însă, veți vedea,  ”Se-ntâmplă-n TNB” chiar și atunci când spațiile nu sunt deschise publicului, pentru ca noi spectacole să fie prezentate în premieră, imediat ce spectatorii vor putea avea acces la bilete. Abonații TNB-TV vor fi primii care vor afla detalii despre toate noutățile și activitățile artiștilor Teatrului Național din București. Un motiv de bucurie, de care cu toții avem nevoie, cu atât mai mult cu cât momentul redeschiderii sălilor este foarte aproape. Abonați-vă la canalul nostru de Youtube și, cu siguranță, veți deveni unul dintre spectatorii fideli ai TNB și ai ...TNB-TV. Vă așteptăm!
Citește mai mult >
Toate Articolele
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo