Meniu

Repertoriu curent

Teatrul Naţional pentru copii

Teatrul Naţional pentru copii

Data premierei: 22.04.2001

Durata: 1 h 30 min / Pauză: Nu

Sala Media
Program
31 mar 2019 (Sala Media) 11:00
07 apr 2019 (Sala Media) 11:00
14 apr 2019 (Sala Media) 11:00
21 apr 2019 (Sala Media) 11:00
Bilete

20 lei

 

 

 Teatru interactiv, spectacole pentru copii cu vârsta între 4 și 10 ani

 

           

Pifonul Pompiliu şi Călătoria dincolo de curcubeu

Duminică 24 martie 2019, în Sala Media a Teatrului Naţional vă aşteptăm la un eveniment în premieră: lansarea cărţii Pifonul Pompiliu.

Împreună cu voi, dragi copii, vom construi pe scenă lumea fascinantă a cărţii.Oare cum arată Pifonul Pompiliu şi celelalte personaje? Vom afla în spectacolul eveniment de duminică. Copiilor mari, după lansare, le adresez rugămintea să le citească celor mici această aventură a Pifonului Pompiliu, eroul născut din „visare”.

Aventură a visului materializat în întâmplări și personaje, pe cât de fantastice pe atât de reale. Vă îndemn să porniţi alături de Pifonul Pompiliu în lumea fascinantă a spectrului culorilor și veți descoperi ce se află dincolo de „Curcubeu”. O lectură care m-a făcut să redevin copilul care crede în visare! Am desluşit misterul viselor frumoase și împreună cu Pifonul Pompiliu am aflat că din Jocurile copilăriei se nasc ...visele! Sunt Magicianul Poveştilor şi vă recomand să citiți această aventură,  care se adresează atât copiilor mari cât și celor mici, pentru a nu uita că.... „nu e rău să visezi”.

 

Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor. Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte  vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special, erou de poveste. În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.

Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

 

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

duminică
31
03
2019
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
7
04
2019
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
14
04
2019
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
21
04
2019
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
Magicianul: Marian Râlea                      Buna Poveştilor: Adina Cristescu
Clovnul: Florin Pârvu                      Eroi de poveste: Copiii din public
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
TNB I. L. Caragiale Logo