Meniu

Repertoriu curent

Beginners

de Tim Crouch

Beginners

de Tim Crouch

Traducere: Silvia Năstasie, Andrei Marinescu
Regie:
Bobi Pricop
Asistent regie:
Andreea Lucaci
Scenografie:
Nikola Toromanov
Muzica:
Eduard Gabia
Mișcare scenică:
Eduard Gabia
Desen:
Dan Basu
Animație:
Dan Basu
Regia tehnică:
Costy Lupșa, Cristian Paraschivescu

Pauză: Nu

Program
03 mar 2020 (Sala Atelier) 19:30
04 mar 2020 (Sala Atelier) 19:30
22 mar 2020 (Sala Atelier) 19:30
09 apr 2020 (Sala Atelier) 19:30
03 mai 2020 (Sala Atelier) 19:30
Bilete

40 lei
20 lei (reducere pentru elevi, studenți și pensionari)

Beginners - Un spectacol despre granița invizibilă dintre copilărie și maturitate, despre copiii care am fost și despre adulții care vom deveni.

În absența părinților, copiii trebuie să se substituie acestora și să facă față provocărilor pe care le presupune vârsta adultă: să se accepte unii pe ceilalți, să facă față schimbărilor și chiar să salveze planeta. Printre toate aceste provocări, există însă loc și de aventură, joacă și teatru, pentru că Beginners este și o piesă despre puterea tămăduitoare a artei în fața pierderii și a suferinței.

„În Beginners, copiii sunt urmele pe care adulții le lasă să se maturizeze fără să le vegheze maturizarea. Sunt un fel de crustă peste care anii se așează și cresc, uitând parcă de unde au venit. Adulții se topesc în căutările copiilor de a-i înțelege. În absența adulților, copiii sunt spectacolul sfârșitului unei lumi și începutului alteia. Sunt creația care-și permite „să copilărească” pe terenul de joacă iluminat de întrebări dure. Pe care doar copiii își iau libertatea să le pună. Pentru că-n lumea lor e timp de confruntări radicale cu tot ce „nu se face” atunci când creștem. Atunci când trebuie să devenim adulți responsabili. Vârsta copiilor e iresponsabilitatea emancipatoare care are potențialul schimbării totale. Vârsta lor e revoluția.“ Mihaela Michailov

Un spectacol plin de fantezie și mister, de întorsături de situație și multe surprize, cu actori adulți și actori copii, o punere în scenă care ne va pune simțurile la încercare, jucându-se în același timp și cu mințile noastre.

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

marţi
3
03
2020
Sala Atelier 19:30 Vândut
miercuri
4
03
2020
Sala Atelier 19:30 Cumpără bilete
duminică
22
03
2020
Sala Atelier 19:30 Vândut
joi
9
04
2020
Sala Atelier 19:30 Cumpără bilete
duminică
3
05
2020
Sala Atelier 19:30 Cumpără bilete
Joy: Ada Galeș                      Lucy: Raluca Aprodu
Bart: Istvan Teglas                      Nigel: Alexandru Potocean
Sandy: Ciprian Nicula                      Joy copil: Chloe Basu / Eva-Ilinca Crudu / Maria Moustache
Lucy copil: Maria Luana Colica / Erica Mihaela Tanasov                      Bart copil: Rareș Gheorghe / Victor Vasilescu
Nigel copil: Radu Anghelina / Ștefan Popa                     
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo