Meniu

Repertoriu curent

Freak Show vol. 2

de Florin Piersic jr.

Freak Show vol. 2

de Florin Piersic jr.

Regie:
Florin Piersic Jr.
Ilustrație muzicală:
Florin Piersic Jr.
Sunet:
Eduard Ivan, Adrian Scarlat
Lumini:
Laurențiu Iordache, Sandu Valentin
Regia tehnică:
Tudor Dobrescu

Durata: 2 h / Pauză: Nu

Program
23 iun 2024 19:00
Bilete

50 lei; 30 lei (Sala Pictura)

70 lei, 50 lei, 30 lei (Sala Studio)

În peisajul teatral din România, Freak Show a devenit un punct de reper, un spectacol-cult.

În perioada 2014 - 2021, Freak Show a fost invitat la festivaluri importante din țară (Timișoara, Sibiu, Cluj, Iași, Arad, Alexandria, Sfântu Gheorghe, Piatra Neamț, Alba Iulia, Brașov, Bacău) și a călătorit în străinătate (Londra, Bruxelles, Calgary, Ottawa, Montreal, Toronto, Toulouse, Koln).

Freak Show vol.2 nu este nicidecum o “continuare” a one-man-show-ului pe care Piersic jr. îl joacă de nouă ani. Ambele spectacole sunt construite, conceptual, ca niște suite de monoloage. Fiecare monolog înfățișează un alt personaj. Esența de bază este comedia, dar elementul tragic se insinuează deseori în poveștile lui Piersic jr.

Realizat după un material scris de Florin Piersic jr, în regia și interpretarea sa, Freak Show vol.2 este spectacolul care își propune să nu îi dea voie spectatorului să își coboare ochii spre smart-phone. (Lupta actorului de teatru cu device-urile lumii moderne a devenit, între timp, acerbă.)

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.bilet.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

La costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 4,90% / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma www.bilet.ro. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul www.bilet.ro, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

duminică
23
06
2024
Sala Pictura 19:00 Cumpără bilete
One-Man-Show: Florin Piersic Jr.

O comedie deşteaptă care cucereşte fără echivoc publicul.

Oltița Cîntec, Agenda Liternet - Cronica de 5 rânduri - Florin Piersic Jr. sau talentul fără echivoc - Freak Show vol. 2 la FITS, 2021   

Aparent ceea ce face el e teribil de simplu, rostește doar niște gânduri ale unor oameni în situații particulare, oameni care corespund într-o oarecare măsură pre-judecăților noastre despre cum ar trebui să vorbească și să fie ei, pare că oricine poate să scrie și să rostească asta. Am încercat să mi-l imaginez pe altul făcând același lucru, cu aceleași povești. Nu am reușit.

Răzvan Penescu, Agenda Liternet - E sfârșitul, sugar baby love - Freak Show vol. 2   

Dacă în Freak Show vol. 1, situat în realitatea pre-pandemică, speranța nu era lăsată fără oxigen, iar personajele aveau încă resurse de gentilețe, de dulce naivitate și chiar de poezie, în lumea post-pandemică ilustrată de Freak Show vol. 2, răul este generalizat și face ca toate zonele întunecate ale personajelor să iasă la iveală, mai mult ca oricând.

Ioana Clara Enescu, Agenda Liternet - The show will go on - Freak Show vol. 2   

“Scrise cu talent, interpretate cu mare har, monologurile sale, mici bijuterii, mici perle sidefii, s-au înșirat unele după altele într-un colier al unei performanțe actoricești absolut remarcabile.”

Paul Rogojinaru, Gândul - Spectacol total cu Florin Piersic Jr., pe scena Teatrului de la Caracal. Opt personaje, un singur actor, în „Freak Show 2” 

 

 

Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo