Meniu

Repertoriu curent

Teatrul Naţional pentru copii

Teatrul Naţional pentru copii

Data premierei: 22.04.2001

Durata: 1 h 30 min / Pauză: Nu

Sala Media
Program
05 iul 2020 (Amfiteatru) 18:00
12 iul 2020 (Amfiteatru) 18:00
Bilete

20 lei

Spectatorii sunt rugați să ajungă la teatru cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a putea respecta regulile de acces. ATENȚIE! Citiți regulamentul de acces! 

Festivalul vacanței:Drumul lui Făt Frumos - jocul de-a povestea
Aflat la cea de-a 4 a ediție, Festivalul vacanței este un eveniment anual care sărbătorește copilăria și jocul, facilitând totodată cunoașterea, prin mijloace teatrale, a poveștilor și basmelor românești. Pe întreaga perioadă a vacanței de vară, copiii vor putea deveni eroii buni ai traseului parcurs de Făt Frumos prin poveștile noastre.
Tema de anul acesta: Jocul de-a povestea constituie o provocare ce îi va purta prin lumea magică a eroilor din mitologia populară românescă. Copiii, însoțiți de părinți și bunici, vor intra în lumea personajelor de poveste, îi vor învinge pe „răii răilor” și în final vor deveni ei înșiși Feți Frumoși și Ilene Cosânzene.
Într-un spațiu deschis ce permite respectarea normelor de distanțare socială, Festivalul vacanței va debuta pe data de 5 iulie și 12 iulie de la ora 18.00, în București, la Sala Amfiteatru în aer liber a Teatrului Național. Traseul inițiatic va continua în mai multe orașe din țară, reunind copiii de pretutindeni, prin live-uri și momente de poveste transmise în mediul online pe platformele Eu pot eu sunt magician.

Teatru interactiv, spectacole pentru copii cu vârsta între 4 și 10 ani

 

Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor. Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte  vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special, erou de poveste. În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.

Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

 

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

duminică
5
07
2020
Amfiteatru 18:00 Cumpără bilete
duminică
12
07
2020
Amfiteatru 18:00 Cumpără bilete
Magicianul: Marian Râlea                      Buna Poveştilor: Adina Cristescu
Clovnul: Florin Pârvu                      : Bogdan Dumitrescu
Eroi de poveste: Copiii din public                     
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo