Meniu

Repertoriu curent

Teatrul Naţional pentru copii Abracadabra

Teatrul Naţional pentru copii Abracadabra

Data premierei: 22.04.2001

Durata: 1 h 30 min / Pauză: Nu

Bilete

20 lei

Spectatorii sunt rugați să ajungă la teatru cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a putea respecta regulile de acces. ATENȚIE! Citiți regulamentul de acces! 

Amfiteatru TNB este un proiect susținut de   

 

          Drumul lui Făt Frumos ajunge pe 13 septembrie 2020, fix la ora 18.00, în Amfiteatru TNB, sus pe teatru!

Ce personaje își vor face apariția? Cu cine va da piept Calul cel Năzdrăvan?

Vă invităm la Național, să fiți Feți Frumoși și Ilene Sânziene în spectacolul de teatru interactiv, pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, condus de Magicianul Poveștilor împreună cu echipa sa.

Dragi copii, antrenați-vă în Jocul de-a Teatrul, deveniți Eroi de poveste!

 

Teatru interactiv, spectacole pentru copii cu vârsta între 4 și 10 ani

 

Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor. Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte  vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special, erou de poveste. În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.

Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

 

Magicianul: Marian Râlea                      Buna Poveştilor: Adina Cristescu
Clovnul: Florin Pârvu                      : Bogdan Dumitrescu
Eroi de poveste: Copiii din public                     
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo