Meniu

Repertoriu curent

Teatrul Naţional pentru copii Abracadabra

Teatrul Naţional pentru copii Abracadabra

Data premierei: 22.04.2001

Durata: 1 h / Pauză: Nu

Sala Media
Program
28 mai 2023 11:00
04 iun 2023 11:00
11 iun 2023 11:00
18 iun 2023 11:00
Bilete

20 lei

30 lei (preț aplicat începând cu data de 16 octombrie 2022)

 

 Teatru interactiv, spectacole pentru copii cu vârsta între 4 și 10 ani

Teatrul Național pentru Copii "Abracadabra" împlinește 22 de ani de la înființare

De 22 de ani, la fiecare sfârşit de săptămână, stagiune de stagiune, la Teatrul Naţional din Bucureşti copiii sunt invitaţi pe scenă alături de actori pentru a reimagina împreună nemuritoarele basme ale românilor. Ca în fiecare an, exceptând perioada pandemiei, cu ocazia Sfintei Sărbători a Floriilor, la teatrul unde poveştile prind viaţă ca printr-o magie, în colaborare cu copiii, este dublă sărbătoare.

În anul 2001, de Florii, a avut loc prima reprezentaţie a proiectului de teatru interactiv Teatrul Naţional pentru copii, iniţiat de actorul Marian Râlea prin Fundaţia Abracadabra şi coprodus împreună cu Teatrul Naţional “I.L. Caragiale” din Bucureşti.

În acest an, Magicianul Poveştilor şi echipa sa au decis să vă invite la 4 spectacole dedicate dublei sărbători.

Patru spectacole eveniment în care poveștile despre flori au întâietate. Ca la fiecare întâlnire (duminica și sâmbăta) copiii urcă pe scenă și devin eroii neînfricați din povești. Fiecare spectacol aduce o poveste nouă. Cei mici participă la jocul de-a povestea și de-a teatrul.

Patru spectacole de Sărbătoare: 1 aprilie și 2 aprilie 2023, apoi 8 și 9 aprilie 2023, de la ora 11.00, la Sala Media a TNB.

"Nu uitaţi, în fiecare an, de Florii este și sărbătoarea Teatrului Național pentru Copii "Abracadabra"! - aminteşte Magicianul Poveştilor.

Dragi copii, vă așteptăm cu drag să fiți actorii și actrițele spectacolelor noastre".

Să aveți o primăvară grozavă, vă urează toţi actorii Teatrului Național pentru Copii "Abracadabra".

 

Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor. Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte  vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special, erou de poveste. În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.

Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

 

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.bilet.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

La costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 4,90% / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma www.bilet.ro. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul www.bilet.ro, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

duminică
28
05
2023
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
4
06
2023
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
11
06
2023
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
18
06
2023
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
Magicianul: Marian Râlea Buna Poveştilor: Adina Cristescu
Clovnul: Florin Pârvu   Bogdan Dumitrescu
Eroi de poveste: Copiii din public
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo