Meniu

Repertoriu curent

Teatrul Naţional pentru copii Abracadabra

Teatrul Naţional pentru copii Abracadabra

Data premierei: 22.04.2001

Durata: 1 h / Pauză: Nu

Sala Media
Program
24 oct 2021 11:00
31 oct 2021 11:00
Bilete

32 lei

 

 Teatru interactiv, spectacole pentru copii cu vârsta între 4 și 10 ani

Povești magice de primăvară

Ziua Floriilor, este zi de sărbătoare și pentru Teatrul Național pentru Copii Abracadabra care împlinește, în această primăvară, chiar de Florii, 20 de ani de când copiii s-au urcat pe scena teatrului și au devenit eroii din poveștile Românilor. Vă invităm să fiți alături de noi și să depănăm împreună poveștile magice ale primăverii. Magicianul Poveștilor și asistenții săi vor invita în fața dumneavoastră personaje de poveste, nu va lipsi Iepurașul Drăgălașul iar Buna Poveștilor va alege pentru voi poveștile cele mai frumoase. Zâna Primăvară îi va ruga pe parinți să o ajute să stabilească legătura „live” cu voi dragi copii și împreună, ne vom aminti cu toții de formula magică „Abracadabra”. Aveți posibilitatea să intrați în direct cu noi rostind „eu pot eu sunt magician” un îndemn care ne dă putere și speranță. Frumoasele povești magice de primvară vor anunța cea mai importantă sărbătoare creștină de peste an „Învierea Domnului”.

Magicianul Poveștilor vă invită pe cei mici dar și pe voi dragii mei copii mari la un spectacol interactiv, o întâlnire magică cu „povestea” de care avem cu toții atâta nevoie. De unde au florile nume așa de frumoase, de ce este Asinul un animal sfânt, de când au apărut Lăcrămioarele veți afla dacă o să fim împreună în direct pe 24 aprilie 2021 de la ora 18.00. O sa vă întâmpinăm cu crenguțe de salcie, e sărbătoarea Florilor. Un spectacol de familie, o sărbătoare, la care pot participa toți cei care cred în puterea copilăriei!

Vizionează aici  

 

Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor. Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte  vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special, erou de poveste. În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.

Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

 

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

duminică
24
10
2021
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
31
10
2021
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
Magicianul: Marian Râlea Buna Poveştilor: Adina Cristescu
Clovnul: Florin Pârvu : Bogdan Dumitrescu
Eroi de poveste: Copiii din public
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo