Meniu

Repertoriu curent

Teatrul Naţional pentru copii

Teatrul Naţional pentru copii

Data premierei: 22.04.2001

Durata: 1 h 30 min / Pauză: Nu

Bilete

20 lei

 

 Teatru interactiv, spectacole pentru copii cu vârsta între 4 și 10 ani

 

         

Povestea Cenușăresei

"În amintirea Micăi de la Abracadabra"

Vă invităm sâmbătă și duminică, 14 și 15 martie 2020, începând cu ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Național, să ne jucăm de-a Povestea Cenuşăresei.

Două spectacole eveniment în amintirea Micăi - "Cenușăreasa de la Abracadabra"!

Magicianul Poveștilor și actorii trupei vor să readucă în fața voastră, copii mari și mici, amintirea anilor copilăriei.Veți fi invitați cu toții pe scenă să jucăm povestea și să cântăm "Cenuşăreasa nu-i o poveste, nici vis nu este, e doar o fată frumoasă foc, Cenușăreasa mai crede în zâne, în fapte bune și în noroc". Două evenimente la care sunt invitați să participe și toți cei care au cunoscut-o pe Mica și au creat fenomenul Abracadabra!

 

Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor. Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte  vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special, erou de poveste. În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.

Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

 

Magicianul: Marian Râlea                      Buna Poveştilor: Adina Cristescu
Clovnul: Florin Pârvu                      : Bogdan Dumitrescu
Eroi de poveste: Copiii din public                     
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo