Meniu

Repertoriu curent

Teatrul Naţional pentru copii

Teatrul Naţional pentru copii

Data premierei: 22.04.2001

Durata: 1 h 30 min / Pauză: Nu

Sala Media
Program
26 mai 2019 (Sala Media) 11:00
09 iun 2019 (Sala Media) 11:00
16 iun 2019 (Sala Media) 11:00
Bilete

20 lei

 

 

 Teatru interactiv, spectacole pentru copii cu vârsta între 4 și 10 ani

 

           

Cele mai frumoase povești de primăvară

În această primăvară ne-am jucat de-a poveştile florilor, şi păsărilor, şi animalelor care anunţau frumosul anotimp al lui Florar, anotimpul înnoirii.

Duminică, 19 mai 2019, vă invităm să ne amintim cele mai frumoase poveşti de Primăvară. Veţi urca pe scenă şi veţi deveni eroii din poveşti. Cei care nu ştiu legenda Privighetorii sau pe cea a Bujorului sunt invitaţi începând cu ora 11.00 în Sala Media a Teatrului Naţional pentru a le afla şi a le juca.

Pregatiţi-vă rochiţele cele frumoase căci veţi fi invitate la parada Florilor. Alegeţi-vă până duminică o floare care vă place. Gândiţi-vă cum veţi prezenta şi juca floarea aleasă pe covorul verde al ierbii de pe scenă. Pentru că şi scaietele are floare, o să alegem şi Prinţul Scaiete!

Magicianul şi asistenţii lui vă propun pentru ultimele 5 spectacole din această stagiune: două duminici de carnaval, pe care vi le vom anunţa din timp pentru a vă pregati costumele. Pentru celelalte spectacole e binevenită o „întoarcere” la poveştile copilăriei în care domnul Lup nu e chiar atât de rău pe cât s-a scris!

Vă aşteptăm cu drag să ne jucăm de-a Teatrul!!!!

 

Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor. Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte  vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special, erou de poveste. În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.

Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

 

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

duminică
26
05
2019
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
9
06
2019
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
duminică
16
06
2019
Sala Media 11:00 Cumpără bilete
Magicianul: Marian Râlea                      Buna Poveştilor: Adina Cristescu
Clovnul: Florin Pârvu                      Eroi de poveste: Copiii din public
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
TNB I. L. Caragiale Logo