Meniu

Spectacole

Aveți ceva de declarat?

de Georges Feydeau

Aveți ceva de declarat?

de Georges Feydeau

Muzica originală:
Vali Boghean
Versuri:
Valeriu Turea
Regia:
Petru Hadârcă
Scenografie:
Adrian Suruceanu
Costume:
Lucia Covali
Mișcare scenică:
Dumitru Tanmoșan

Durata: 1 h 50 min / Pauză: Nu

Program
21 ian 2017 (Sala Studio) 19:00
Bilete

40 de lei

20 de lei

Spectacol prezentat de Teatrul Mihai Eminescu din Chișinău în cadrul Turneului Teatru Românesc la București, Iași și Chișinău

 

Victor-Emanuel Chandebise își iubește soția, pe Raymonde, ca în prima zi doar că, fiind mai stresat de curând nu mai are focul conjugal de odinioară. Raymonde e în consecință convinsă că soțul său, de obicei înflăcărat, o înșală și decide, plictisită și dornică de revanșă în stil ochi pentru ochi, dar fără probe, să-l prindă în flagrant, rugând-o pe amica ei Lucienne să-i scrie o scrisoare de rendez-vous la hotelul Motănașul gentilom ținut de o madamă cu biografie și experiență bogată în profesarea amorului liber și de soțul ei, militar în rezervă cu exigențe morale înalte în ce-i privește pe alții dar foarte tolerant cu el însuși. Colac peste pupăză servitorul stabilimentului, Poche, seamănă leit cu Chandebise.

Scrisoarea e scrisă și apoi citită de Victor-Emanuel și amicul său Tournel (care vrea, în secret, să o seducă pe Raymonde) dar și de Homenides, soțul lui Lucienne, care, teribil de latin și amarnic de gelos, recunoaște scrisul consoartei, scoate pistolul și dă startul unui maraton de încurcături turbulente de mai mare dragul. Anonimități, imposturi, gelozie și focuri ilare de dragoste rănită într-un spectacol care nu îți dă răgaz de gândire ci doar poftă pantagruelică de râs!

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

sâmbătă
21
01
2017
Sala Studio 19:00 Cumpără bilete
: Petru Oistric
Mihaela Strâmbeanu
Anatol Durbală
Doriana Zubcu - Mărginean
Emil Gaju
Ghenadie Gâlcă
Iurie Focșa
Alexandru Pleșca
Ion Mocanu
Angela Ciobanu
Iurie Negoiță
Draga-Dumitrița Drumi
Igor Babiac
Olesea Sveclă / Tinka Gorcenco
                    
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+