Meniu

Sala Studio

Sala Studio este o sală unicat, cu dotări scenice deosebite. Utilată, încă de la inaugurarea ei, în 1973, cu un sistem care transformă în doar 20 de minute sala de tip italian în sală de tip elisabetan sau arenă, Sala Studio are o geometrie variabilă care oferă multiple posibilități de montare regizorilor de teatru. Deși nu au mai fost folosite timp de aproape trei decenii (între 19….și 2012 sala Studio a fost în folosința Operetei), mecanismele care permit deplasarea pachetului central de scaune şi a unor gradene laterale mobile, precum și a pereților amovibili - acționate automat - s-au dovedit perfect funcționale și nu au necesitat decât minime intervenții. Cu o capacitate de 541 de locuri în varianta italiană, 594 de locuri în varianta arenă și 424 de locuri în varianta elisabetană, Sala Studio oferă spectatorilor o vizibilitate excelentă din orice unghi.

În urma reconstrucției, scena, cu o deschidere între 8 și 14 m,s-a îmbogățit cu o rotativă de 7,80 m diametru. Cei 19 „nuferi” (proiectoare cu o forma speciala) din podul sălii sunt manevrați mecanic pentru realizarea unghiurilor de iluminare optimă în cele 3 variante de sală.

 

Galerie Foto >

Tur Virtual >

Schițe tehnice >

Repertoriul curent al Salii...

Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo