Meniu

Repertoriu curent

Idolul şi Ion Anapoda

de G.M. Zamfirescu

Idolul şi Ion Anapoda

de G.M. Zamfirescu

Regie:
Ion Cojar
Scenografie:
Liliana Cenean, Ştefan Caragiu
Secretar literar:
Claudiu Cristescu

Data premierei: 27.01.2006

Durata: 1 h 45 min / Pauză: Nu

Sala Studio
Program
07 mai 2017 (Sala Studio) 19:30
12 mai 2017 (Sala Studio) 19:30
20 mai 2017 (Sala Studio) 19:30
Bilete

50 lei; 40 lei; 20 lei (reducere pentru elevi, studenți și pensionari)

 

Comedie

 

O comedie amară despre căutarea fericirii, scrisă de unul dintre cei mai importanţi dramaturgi interbelici. Eroul piesei, un subtil raţionalist, îşi construieşte personalitatea prin iubire, delicateţe şi printr-o încredere neclintită în puritatea valorilor morale.


Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

duminică
7
05
2017
Sala Studio 19:30 Cumpără bilete
vineri
12
05
2017
Sala Studio 19:30 Cumpără bilete
sâmbătă
20
05
2017
Sala Studio 19:30 Cumpără bilete
Ion, un om anapoda: Dan Puric                      Stăvăroaia, o mătuşă care n-a renunţat încă la viaţă: Ileana Stana Ionescu
Mioara, o nepoată frumoasă şi proastă: Ileana Olteanu
Cesonia Postelnicu
                     Frosa, idolul din vis: Irina Cojar
Valter, un băiat deştept: Silviu Biriş                      Aristotel Matac, un musafir nepoftit: Alexandru Hasnaş
Icu Dănicel, o haimana inteligentă: Afrodita Androne
Erika Băieşu
                    

„Ion-ul lui Dan Puric este sucitul inocent care învaţă să fie „rău’’ ca să se poată adapta oportunismelor din jurul lui. În realitate, duritatea lui e doar de suprafaţă. Irina Cojar personalizează excelent, din detalii: încruntare, mers apăsat, mişcări fruste, o servitoare sărăcuţă cu duhul, care încet-încet devine răţuşca cea frumoasă.”

Mihaela Michailov, Prezent

„Duceţi-vă să vedeţi acest cuceritor spectacol! Veţi pleca încântaţi de ritmul şi umorul special pe care Ion Cojar îl imprimă acestei dulci-amare comedii. Veţi avea palmele încinse de atâta aplaudat! Cum să nu-l aplauzi pe Dan Puric - el e Ion cel Anapoda, desigur! -, care şi cu acest rol ne demonstrează că se joacă, precum un veritabil magician, cu harul lui, scoţând la iveală, cu fiecare rol pe care-l creează, alte şi alte scânteieri de inteligenţă, de spirit, de haz, de originalitate. Toţi sunt excelenţi în spectacol. Şi Ileana Olteanu, şi Irina Cojar, şi Mimi Brănescu, şi Matei Alexandru, şi Afrodita Andone. Dar cu totul extraordinară este Ileana Stana Ionescu, cea care apărea şi în varianta de acum 15 ani a spectacolului, tot în rolul Stăvăroaiei.”

Silvia Kerim, Formula As

Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+