Meniu

Spectacole

Amanta

de A.D. Hertz

Amanta

de A.D. Hertz

Regie:
Armand Calinovici

Pauză: Nu

Program
16 sep 2024 19:00
Bilete

100 lei

60 lei

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

Amanta - adaptare după "Încurcă lume" de A.D. Hertz; a sosit timpul să ne bucurăm de o comedie savuroasă ce adăpostește în distribuție actori de succes de la Teatrul Național București.

Comedia "Amanta" în regia lui Armand Calinovici (Armand Calotă), va fi pusă în scenă de artiști de notorietate, iubiți de public pentru rolurile de excepție interpretate pe marile scene de teatru din România: Armand Calotă (Emil Strâmbuleanu), Magda Catone / Raluca Petra (Didina Strâmbuleanu), Eugenia Șerban / Ileana Olteanu (Olga), Vasile Filipescu / Ovidiu Cuncea (Traian Bungrăzescu), Gavril Pătru / Dorin And one / Edi Cîrlan (Matei Pintenaru).

O distribuție excepțională ce va readuce zâmbetul pe buzele tuturor spectatorilor.

Acțiunea se desfășoară la începutul sec.XX ... în zori, când avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă cu o trăsura și... “ooooops”… Didina nu doarme căci e furioasă. Câți dintre dumneavoastră nu ați pregătit o minciună când ați lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi în fața nevestei răvășite? Dar ce te faci când minciuna, o invenție de moment, folosită de avocat se transformă în realitate și te trezești cu amanta în propria casă?

Hai să vedem pe unde scoți cămașa...când în familie cumnatul e procuror.

Vă așteptăm la spectacolul de comedie "Amanta" de A.D. Hertz pentru a afla împreună cum va ieși din încurcătură avocatul infidel.

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.bilet.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

La costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 4,90% / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma www.bilet.ro. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul www.bilet.ro, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

luni
16
09
2024
Sala Pictura 19:00 Cumpără bilete
Emil Strâmbuleanu: Armand Calotă Didina Strâmbuleanu: Magda Catone
Raluca Petra
Olga: Eugenia Șerban
Ileana Olteanu
Traian Bungrăzescu: Ovidiu Cuncea
Vasile Filipescu
Matei Pintenaru: Gavril Pătru
Dorin Andone
Eduard Cîrlan
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo