Meniu

Spectacole

Central Park

de Woody Allen

Central Park

de Woody Allen

Regie:
Dragoș Câmpan
Decor:
Ionuț Lazăr
Costume:
Mihaela Minu
Sunet:
Eugenia Dobrescu
Lumini:
Costel Dobrescu

Pauză: Nu

Program
18 nov 2019 (Sala Studio) 20:00
Bilete

80 lei

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

În Central Park, Woody Allen ne spune în stilul său, extrem de comic, povestea a două cupluri new-yorkeze infidele. Personajele, pe cât de elegante și sigure de sine în societate, pe atât de haotice și dezechilibrate în viața lor personală, sunt confruntate cu tulburătoarele lor secrete. Piesa surprinde atât prin complexitatea relațiilor umane, cât și prin intermediul dialogurilor extrem de amuzante și a situațiilor absurde din care avem senzația că nu va mai scăpa nimeni cu fața curată.

Central Park este o comedie care ne pune pe gânduri, la finalul căreia îți vine să spui un singur lucru: „Vreau s-o mai văd o dată!”

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

luni
18
11
2019
Sala Studio 20:00 Cumpără bilete
: Florin Busuioc
Andreea Grămoșteanu
Bogdan Talașman
Adelaida Zamfira
Ioana Mărcoiu
                    
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
TNB I. L. Caragiale Logo