Meniu

Evenimente

Concert - Alifantis & Zan

29 August 2024
Bilete

130 lei

100 lei

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.bilet.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

La costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 4,90% / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma www.bilet.ro. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul www.bilet.ro, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

joi
29
08
2024
Amfiteatru 20:30 Cumpără bilete
Concert Toulouse Lautrec 11 Septembrie 2024
Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru TNB! Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută în una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete.- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului. Vă mulțumim pentru înțelegere! Toulouse Lautrec sunt o amintire a Micului Paris în anii 2000, sunt o fotografie alb-negru a unui cadru de film "back to the future" în care actorul folosește o cheie de 16". Toulouse Lautrec au împrumutat din personalitatea pictorului și au răspândit-o pe undele radiourilor și pe scenele țării. Într-o epocă a prefixului "post", Toulouse Lautrec sunt post indie-rock, post-mainstream și post-underground. Au reușit să supraviețuiască myspace, youtube, facebook, instagram, spotify și acum fac față inteligenței artificiale. Ei sunt și au rămas patru băieți care cântă la chitări și la tobe și se reinventează deja de 14 ani. Au 5 albume, zeci de melodii în topuri, zeci de videoclipuri, nenumărate concerte în circa șapte țări și șapte mări, din ce își aduc aminte.                                  
Citește mai mult >
Concert E.M.I.L. 31 August 2024
Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru TNB! Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută în una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete.- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului. Vă mulțumim pentru înțelegere! Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii ani în direcții alternative rock și post-hardcore. În 2007, E.M.I.L. au concertat în deschiderea legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. Trupa are la activ 5 albume, cel mai nou - intitulat MELANCoOLIC fiind lansat la începutul lui 2024 printr-un turneu național.                                 
Citește mai mult >
Concert aniversar DL Goe - "Cei 7 ani de acasă" 30 August 2024
Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru TNB! Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută în una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete.- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului. Trupa DL Goe, înființată în 2017, sărbătorește șapte ani de activitate muzicală printr-un spectacol unic, plin de energie și emoție. Trupa, cunoscută pentru combinația sa distinctă de rock, pop și alternative, și-a construit o reputație solidă prin lansarea a două albume de succes, "Tineri, sâmbătă duminică" și "Fata Morgana", ambele albume având povești de teatru radiofonic care au captivat inimile fanilor. Trupa a avut colaborări remarcabile cu artiști precum Loredana, Paulina, Bruja, Cătălin Crișan, Nosfe, Alexandru Nagy și mulți alții. De asemenea, sketch-urile dintre melodii sunt îmbogățite de prezența unor actori talentați precum George Piștereanu, Cristi Iacob, Nicholas Cațianis, Anca Dinicu și Ana Udroiu. DL Goe s-a remarcat nu doar prin muzica lor, ci și prin turneele inedite în casele și sufrageriile oamenilor, oferind concerte intime și personale. În cei șapte ani de activitate, trupa a reușit să ajungă pe primul loc în topurile alternative din România cu șapte dintre melodiile lor. Concertul "Cei 7 ani de acasă" promite să fie un eveniment memorabil, cu dans, voie bună, melodii noi și povești din cei șapte ani de activitate a trupei. Este o invitație deschisă pentru toți cei care doresc să retrăiască amintiri frumoase și să celebreze finalul verii într-un mod special. Părinții sunt încurajați să vină cu copiii lor, să-și amintească de primele zile de școală și să creeze noi amintiri împreună. Este o ocazie perfectă pentru o seară de neuitat, plină de muzică bună și momente speciale.                                       
Citește mai mult >
Concert Vunk 27 August 2024
Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru TNB! Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută în una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete.- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului. Vă mulțumim pentru înțelegere! De 25 de ani pe scena din România, Vunk este trupa inovației în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum Pleacă (Hit Gold), Vreau o țară ca afară (hit popular, devenit slogan național), Așa și sau Numai la doi au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, Vunk își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.                            
Citește mai mult >
Toate Articolele
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo