Meniu

Spectacole

Creditul

Jordi Galcerán

Creditul

Jordi Galcerán

Scenografie:
Maria Dore
Regie:
Mihai Constantin

Durata: 1 h 20 min / Pauză: Nu

Bilete

50 lei

40 lei

 

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru!
Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută la una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.
- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea lui și nici rambursarea costului biletului.

 

Ce se întâmplă atunci când ai nevoie de un credit, dar nicio bancă nu e dispusă să ți-l ofere? Recurgi la ultima variantă: manipulare și amenințare. Niciun bancher, în situația de față Răzvan Vasilescu, n-o să te poată refuza atunci când îi prezinți cruda realitate în față. O să-i seduci nevasta? Nimic din viața pe care o cunoștea până acum nu va mai fi la fel!

Rămâne de văzut cum iese fiecare, în stilul său, din situația asta.

În sociologie, un fapt neadevărat devine adevărat prin consecințele sale. Această teoremă se aplică într-o manieră inedită în Creditul, o comedie savuroasă în care, timp de o oră și douăzeci de minute, raportul de putere dintre cele două personaje se schimbă constant, oferind publicului o porție de umor autentic. Manipulare, ironie, agonie și… extaz? Nu, doar umor, situațional, firesc, puternic.

: Răzvan Vasilescu
Matei Constantin
                    
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo