Meniu

Spectacole

Divorțul anului

text adaptat de Ion Lucian

Divorțul anului

text adaptat de Ion Lucian

Regie:
Ovidiu Cuncea
Scenografie:
Gabi Albu
Costume:
Ellida Toma

Pauză: Nu

Program
28 feb 2022 19:30
Bilete

90 lei

70 lei

60 lei

40 lei

 

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

În societatea noastră, în piese de teatru, în seriale de televiziune, în emisiuni, se vorbește tot mai mult despre căsătoria modernă și despre libertatea de a avea parteneri în afara căsătoriei, rămânând în continuare în relația de soț / soție sau chiar despre salvarea cuplului de la despărțire, prin întreținerea unor relații fugitive extraconjugale ale ambilor soți. „Toate cuplurile care au încercat au eșuat lamentabil”. Până la urmă se dovedește că nu e o soluție pentru salvarea căsniciei, ci un drum către pierderea cuplului.

"Divortul anului" este o piesă adaptată de însuși marele actor Ion Lucian, după o idee a unui film celebru în perioada anilor ’70.

Piesa tratează în mod comic și ironic cu accente dramatice relația soț - soție, a unor oameni ce se îndreaptă spre “a treia tinerețe’’ și care se află prinși în vârtejul “ipocriziei conveniențelor moderne’’.

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

luni
28
02
2022
Sala Studio 19:30 Cumpără bilete
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo