Meniu

Spectacole

DJ Battle

DJ Battle

Concept:
Maud Le Pladec
Coregrafie:
Maud Le Pladec

Durata: 35 min / Pauză: Nu

Spectacolul este parte a proiectului dans::danse (https://dans-danse.eu), un proiect de schimb cultural și o colaborare artistică între Asociația Secția de Coregrafie din România (https://choreodep.com/) și Centrul național de coregrafie din Orléans, Franța (http://www.ccn-orleans.com/), ce se desfășoară sub egida Sezonului România-Franța.

"DJ Battle" este un spectacol-dialog între un DJ și un dansator care au în comun un element cheie: muzica. Coregrafa Maud Le Pladec aduce pe scenă un experiment în care muzica nu mai este cea care conduce dansatorul, ci ambele arte sunt la egalitate și se mulează una după cealaltă. Spectatorii vor avea ocazia să își dea frâu liber mișcărilor intrând în dialogul creat de artiștii francezi.

dans::danse este inspirat din estetica, idealurile și valorile comune ambelor culturi de dans contemporan și are mai multe etape. În prima parte, coregrafa Sandra Mavhima a fost în rezidență artistică la Orleans unde a început crearea spectacolului Protest și a avut o reprezentație deschisă de tip “work in progress”. În cea de-a doua parte, cele două echipe, franceză și română, se reunesc la București într-un eveniment de două zile (21 și 22 iunie 2019), la TNB.

 

O co-producție Asociația Secția de Coregrafie și Centrul național de coregrafie din Orléans, Franța

Proiect finanțat de Sezonul România-Franța 2019, Institutul francez și AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Parteneri instituționali: Sezonul România-Franța 2019, CCNO - regia Maud Le Pladec, Asociația Secția de Coregrafie, Cartierul de dans, Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din București, Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, Institutul Cultural Român, Institutul francez.

Partener media special: Radio Guerrilla

Parteneri: Digi24, Agerpres, Feeder.ro, Observatorul Cultural, Revista Atelierul, LiterNet.ro, Moviecore, Revista Art Out, De Corina, Ceașca de Cultură, Masa-Casa

Interpret: Louis Nam Le Van Ho                      DJ: Julien Tiné
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo