Meniu

Spectacole

Don Juan - CrisAct

de J.B.P. Molière

Don Juan - CrisAct

de J.B.P. Molière

Traducere: Cristian Pepino
Regie:
Cristian Pepino
Adaptare:
Cristian Pepino
Scenografie:
Remus Gabor, Raluca Aionițoaie
Video:
Constantin Șimon
Light design:
Constantin Șimon

Pauză: Nu

Bilete

60 lei

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

 

Spectacol nerecomandat persoanelor cu vârsta sub 16 ani

Sex, pasiune, aventură, curaj, înșelăciune, bani și minciună, toate împreună cu mult umor, „Don Juan” de Molière este o comedie fabuloasă, plină de aventuri și cuceriri, care are la bază legendarul mit spaniol al lui Don Juan Tenorio, un univers în care amorul este înflăcărat și plin de intrigi.

O comedie spumoasă, plină de umor, perfectă pentru o seară de weekend, Don Juan, un simbol al libertății, care își dedică întreaga viață pasiunii pentru.... femei. Pasiunea lui pentru sexul frumos îl pune în multe încurcături din care reușește să iasă apelând la aceleași calități cu care cucerește toate femeile pe care le întâlnește și care inevitabil ajung în... sufletului lui, dar nu pentru mult timp.

Seduce, se însoară, abandonează, o altfel de treime după care Don Juan se ghidează, fiind condamnat la tot pasul de prietenul lui Sganarel. Elvira, Mathurine, Charlotte sunt doar câteva dintre victimele farmecelor lui Don Juan. Cum se va termina acest periplu prin lume când cuceritorul nostru este mereu pregătit pentru următoarea domniță? Hai să afli!

La 400 de ani de la nașterea lui Molière, spectacolul „Don Juan” este readus în fața publicului într-o adaptare modernă de către celebrul regizor Cristian Pepino, care cu umorul caracteristic îl aduce pe cuceritorul din Sevilla în 2022 pentru a-și încerca și acum farmecele asupra doamnelor, într-o traducere și adaptare fără egal.

O producție CrisACT Production. Proiect co-finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020.

  Cristian Constantin
Cristian Mitescu
Doris Dănăilă
Mădălina Toderaș
Eduard Cîrlan

„Don Juan prin conceptul solid ca idee datorat lui Cristian Pepino, poate fi definit ca un experiment reușit de tratare teatrală modernă a unei piese clasice, cu trimitere la valoarea ei tematică, veșnic actuală. Este un spectacol meritoriu care trebuie urmărit pe orice scenă care îl găzduiește.” Ileana Lucaciu, critic de teatru

„Am savurat fiecare moment al acestei piese și m-am bucurat de frumoasă interpretare a actorilor, precum și de efectele sonore și de cele vizuale. Mi-a plăcut foarte mult sfârșitul acestui spectacol. Eliberarea lui Don Juan din umbrele păcatului, dansul cu împăcarea de sine, înfruntarea cu cele mai îndurerate gânduri ale sale. Deși poate părea doar o comedie, această minunată poveste ascunde și tragedia în interiorul ei, aspect care a fost foarte frumos evidențiat de către actori prin emoțiile personajelor interpretate. Don Juan este mereu un personaj complex și surprinzător și cu siguranță dacă mergeți să vedeți acest spectacol, nu veți regreta. O piesa de teatru pe care nu o puteți rata!” Luna Popescu, DailyMagazine

Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo