Meniu

Expoziții

Expoziția Teatrul cel Mare 170 - MNLR

11 Noiembrie 2022
Expoziție Tiparul de epocă, baza costumului de teatru 15 Decembrie 2022
În spațiul expozițional Rotonda al Sălii Mici a TNB poate fi vizionată până în 15 ianuarie 2023 expoziția intitulată Tiparul de epocă, baza costumului de teatru, a studenților Departamentului de Scenografie a UNATC București coordonat de Conf. Univ. Dr. Ștefan Caragiu și Prof. Univ. Dr. Liliana Cenean. Sunt expuse 20 de spectaculoase costume de teatru, realizate din diverse materiale somptuoase, o adevărată demonstrație de creativitate și talent a tinerilor viitori scenografi. Expoziția poate fi vizitată zilnic între orele 14.00 - 18.30, cu excepția zilelor de luni și a sărbătorilor legale.
Citește mai mult >
Expoziția “Odiseea Tânărului Artist- 2022” 25 Noiembrie 2022
Anul acesta, expoziția anuală Odiseea Tânărului Artist organizată de Asociația pentru Educație Odiseea va fi găzduită în spațiile expoziționale ale Teatrului Național ”I.L. Caragiale” din București. Asociația pentru Educație Odiseea a lansat în data de 1 aprilie 2022 cea de-a treia ediție a concursului național dedicat copiilor cu talent la artă, “Odiseea Tânărului Artist”. Până pe 30 aprilie 2022, tinerii artiști cu vârste cuprinse între 10 - 14 ani  și, respectiv, 15 - 18 ani,  au înscris în competiția organizată pe Facebook, picturi,  desene sau colaje cu tema ”Război și pace”, temă propusă în cadrul acestei ediții. Cele mai bune lucrări au fost premiate și vor fi expuse în cadrul expoziției ”Odiseea Tânărului Artist - 2022”, al cărei vernisaj are loc în data de 25 noiembrie 2022, la ora 17.00,  în foaierul Tapiseriei de la etajul 1 al sălii ”Ion Caramitru” a Teatrului Național ”I.L. Caragiale” din București. Începând din data de 26 noiembrie 2022 până în 27 decembrie 2022, lucrările  expuse vor putea fi vizionate de toții spectatorii care vin la spectacolele programate în sala ”Ion Caramitru” a TNB.
Citește mai mult >
Toate Articolele
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo