Meniu

Spectacole

Hamlet

după William Shakespeare

Hamlet

după William Shakespeare

Regie:
Creație colectivă

Durata: 1 h / Pauză: Nu

Program
05 iul 2020 (Amfiteatru) 21:30
Bilete

50 lei

Spectatorii sunt rugați să ajungă la teatru cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a putea respecta regulile de acces. ATENȚIE! Citiți regulamentul de acces!

 

 

*Spectacol prezentat în parteneriat cu unteatru.

 

Hamlet – Poate fi răzbunată crima? Încercând să se răzbune pe cel care i-a ucis tatăl, Hamlet ajunge să se răzbune pe el însuși până ce ajunge la tăcere. Spectacolul renunță la orice privire exterioară asupra poveștii și urmărește filmul acestei răzbunări imposibile strict din interiorul lui Hamlet.

„Acordăm în acest an Premiul redacției „Shakespeare daily” unui spectacol extraordinar de auster, dar pulsând de emoții. Este vorba despre „Hamlet”, în care joacă doar trei actori, dar foarte versatili, fapt care ne provoacă să ne întrebăm dacă într-o lume care și-a ieșit de pe orbită, diferența dintre sensibila Ofelia și lucida și practica Gertrude este vizibilă și lipsită de echivoc.
Ca dovadă că monologul teatral cel mai cunoscut, „A fi sau a nu fi”, nu trebuie spus de prințul danez pentru a suna emoționant, premiem echipa Unteatru din România.” - Shakespeare Daily, Festivalul Shakespeare de la Gdansk, 2018

 

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

duminică
5
07
2020
Amfiteatru 21:30 Cumpără bilete
: Alina Berzunțeanu
Richard Bovnoczki
Peter Kerek
                    

„Hamlet de la Unteatru este un spectacol amețitor. Pe cât de consistent, pe atât de pregnant. Pentru iubitorii capodoperei lui Shakespeare, montarea va fi un deliciu.”

Cristina Rusiecki, B-Critic.ro

„Hamlet e mai mult decât un personaj sau fabula unui destin, el e o stare. Actorii fac uimitoarea performanță de a nu juca, ci de a fi. Peter Kerek, împreună cu Alina Berzunțeanu și Richard Bovnoczki au conceput un spectacol care s-ar putea intitula: Hamlet, a state of mind.”

Andreea Nanu, Revista 22

„La Unteatru, „Hamlet” încape în aproximativ 50 de minute, într-o sală nu foarte mare, de teatru independent, pe un podium rotund, fără costume, fără scenografie, fără tron și coroană, fără săbii însângerate și fără o distribuție numeroasă. Pe podiumul îngust nu e loc de manierisme și eleganță, trupurile celor trei actori se izbesc între ele, cad, se ridică, se trântesc violent, iar cuvintele capătă sonoritatea unor trosnituri puternice de lemn, ascuțite și sfâșietoare. De la un metru distanță de podium, acest „Hamlet” se definește, în primul rând, prin încordarea tuturor simțurilor. […]

Spectacolul propus de Alina Berzunțeanu, Richard Bovnoczki și Peter Kerek nu se încadrează în categoria „clasic”, nu este nici o reinterpretare propriu-zisă a poveștii lui Hamlet, spusă de fapt pe repede înainte, dar speculează granițele dintre „a fi și a nu fi”, unde se naște un spațiu și timp în care te poți juca liniștit de-a fi sau a nu fi Hamlet, Polonius, Gertrude, Ofelia, Claudius, o fantomă, actori…

Oana Bogzaru, Yorick.ro

Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo