Meniu

Muzică

Magic Serial Show cu Aylin Cadîr & Emy Drăgoi

12 August 2020
Bilete

50 lei

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

miercuri
12
08
2020
Amfiteatru 21:00 Cumpără bilete
Magic Serial Show cu Medeea Marinescu & Emy Drăgoi 22 August 2020
Spectatorii sunt rugați să ajungă la teatru cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a putea respecta regulile de acces. ATENȚIE! Citiți regulamentul de acces! Amfiteatru TNB este un proiect susținut de     Cineacordeon Emy Drăgoi & Medeea Marinescu – de la filmul mut la musical Cineacordeon este un nou proiect al cunoscutului acordeonist Emy Drăgoi, care propune publicului, în cadrul unui spectacol complex, o călătorie muzicală începută în epoca filmului mut și a genialului actor Charlie Chaplin, ajungând apoi la partituri din celebre creații cinematografice moderne. Emy Drăgoi și acordeonului său li se alătură cunoscuta actriță a Naționalului, Medeea Marinescu – unul din ”copiii minune” ai filmului românesc -, devenită, între timp, una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru și film din generația ei. Din acest moment, cortina se ridică simbolic către lumea muzicii de film și a temelor muzicale purtând semnătura unor compozitori renumiți, de la Charlie Chaplin la Michel Legrand sau Francis Lai. Veți recunoaște acorduri din filmele Casablanca sau Smile, dar și din peliculele românești Pistruiatul sau Maria Mirabela. Cineacordeon dezvăluie spectatorilor un univers muzical cuceritor, așa cum se întâmplă cu fiecare dintre incursiunile muzicale ce poartă semnătura artistică a  interpretului și compozitorului Emy Drăgoi.
Citește mai mult >
Toate Articolele
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo