Meniu

Muzică

Magic Serial Show cu Medeea Marinescu & Emy Drăgoi

22 August 2020
Bilete

50 lei

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

sâmbătă
22
08
2020
Amfiteatru 21:00 Cumpără bilete
Magic Serial Show cu Aylin Cadîr & Emy Drăgoi 12 August 2020
Spectatorii sunt rugați să ajungă la teatru cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a putea respecta regulile de acces. ATENȚIE! Citiți regulamentul de acces! Amfiteatru TNB este un proiect susținut de      Emy Drăgoi și Aylin Cadîr -Jazz Manouche Concertul Aylin Cadîr și Emy Drăgoi va aduce din nou jazzul manouche pe acoperișul TNB. Emy Drăgoi, absolvent al Academiei “Bill Evans” de la Paris unde în anul 2005 a primit și titlul de “Acordeonistul anului” este un continuator muzical al stilului lui Django Reinhart și Stephane Grappelli, acești giganți ai swingului manouche care au marcat anii Parisului interbelic. De-a lungul timpului, Emy susține nenumărate concerte manoushe alaturi de David Reinhart, nepotul lui Django, ca un omagiu față de muzica acestuia. Aylin Cadîr îl va acompania vocal în propria ei manieră sensibilă și jucăușă, profundă și lejeră, ca o seară relaxată de vară. Cochetând cu muzica de la o vârstă fragedă, Aylin a fost îndrumată la un moment dat către teatru. Iar studiul actoriei a apropiat-o și mai mult de vocația ei muzicală, și astfel a ajuns la inimile oamenilor, prin mijlocirea cuvântului și a muzicii.
Citește mai mult >
Toate Articolele
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo