Meniu

Repertoriu curent

Muscă, paie și bătaie

de Lia Bugnar

Muscă, paie și bătaie

de Lia Bugnar

Regie:
colectivă

Durata: 1 h 30 min / Pauză: Nu

Program
19 aug 2024 20:30
Bilete

60 lei

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru TNB!

Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută în una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete.

- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului.

 

Un spectacol realizat sub auspiciile Centrului de Cercetare și Creație Teatrală "Ion Sava".

O producție UNATC preluată la TNB

Muscă, paie si bătaie de Lia Bugnar – o pagină ruptă la întâmplare din viața unor tineri care visează să devină actori.

Paisprezece destine la început de drum, când totul e posibil, când viitorul e încă o loterie la care n-ai ales numerele, când fiecare mic eveniment poate fi acela care iscă marile întâmplări viitoare ale vieții lor. Cineva a spus despre Muscă, paie si bătaie că ar trebui să fie spectacolul-imn al tinerilor actori. Spectacolul deține aceleași ingrediente pe care le pune de obicei Lia Bugnar în piesele ei: niște iubire, ceva minciună, niscaiva adevăr, un vârf de cuțit de umor, câteva lacrimi, o mână de cântece, totul presărat pe un aluat de actorie bună.

Clasa de actorie anul 2 master așteaptă cu înfrigurare venirea marelui regizor Silviu Purcărete, în ideea că acesta va monta un spectacol-examen la clasa lor. Exact când acesta trebuie să apară, vine vestea că marele regizor e bolnav și nu mai poate veni. În schimb, profesorul de clasă le da telefon și le spune piesa care se va monta și distribuția. Cu puține excepții, toată lumea se simte nedreptățită, fiecare se simte distribuit mult sub ceea ce crede că i se cuvine. O ceartă izbucnește în mod inevitabil și, pe lângă subiectul care declanșează totul, ies la iveală minciuni, trădări, frustrări, sentimente nemărturisite la timp și multe altele.

Lia Bugnar: “Muscă, paie și bătaie este cel mai frumos spectacol al meu, cel mai gingaș, cel mai simpatic, cel mai imprevizibil, cel mai comic, cel mai trist și cel mai adevărat. Ingredientele piesei nu-s altele decât cele pe care le pun de obicei: niște iubire, ceva minciună, niscaiva adevăr, un vârf de cuțit de umor, câteva lacrimi, o mână de cântece, totul presărat pe un aluat de actorie bună.”

Anghel Damian: “Muscă, paie și bătaie este un spectacol despre iubire, idealuri, vise și dezamăgiri. Am râs, am plâns și am plecat acasă cu speranță în viitor, în profesie și în oameni.”

Marius Manole: “Muscă, paie și bătaie se cheamă spectacolul care m-a făcut să plâng și să râd, să-mi pun întrebări și să fiu mândru că sunt actor, poate meseria cea mai frumoasă din lume. I-am iubit rând pe rând pe fiecare în parte, i-am iubit pe toți la un loc. E o minune că au apucat să joace pe o scenă profesionistă, că au apucat să joace cu public în sală. Teatrul e viu, teatrul e bun, teatrul e în toate felurile de frumos. Mulțumesc, Lia Bugnar, pentru munca ta și pentru cum ai avut grijă de ei.”

 

                            amfiteatru_ppc 

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.bilet.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

La costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 4,90% / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma www.bilet.ro. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul www.bilet.ro, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

luni
19
08
2024
Amfiteatru 20:30 Cumpără bilete
Răzvan: Andrei Mărcuță Gina: Mădălina Borș
Andu: Armand Crișan Simina: Ruddy Nica
Bogdan: Alexandru Horghidan Petra: Francesca Fülöp
Ilinca: Diana Danilă Vasi: Alexandru Tudor
Aur: Aurelian Culea Cătă: Andrei Ionescu
David: Ciprian Loghin Zora: Ioana Tănasă
Ana: Ioana Brumar Iulia: Cătălina Nițu
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo