Meniu

Spectacole

Odalisca

Odalisca

Pauză: Nu

Bilete

50 lei

 

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru!
Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută la una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.
- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea lui și nici rambursarea costului biletului.

 

Concert susținut de Aylin & The Lucky Charms

“Pornind de la tablourile cu portrete orientale realizate de pictori precum Iosif Iser, în “Odalisca”, Aylin își dorește să aducă în fața spectactorului muzica acelor tablouri. Ce ar fi putut asculta acele turcoaice și tătăroaice pictate de Iser?

Cochetând cu muzica de la o vârstă fragedă, Aylin a fost îndrumată la un moment dat către teatru. Iar studiul actoriei a apropiat-o și mai mult de vocația ei muzicală, și astfel a ajuns la inimile oamenilor, prin mijlocirea cuvântului și a muzicii.

Aylin & The Lucky Charms a fost înfiintață în 2012 și a pornit de la pasiunea lui Aylin pentru muzică. Împreună cu instrumentiștii ei, tineri valoroși ai scenei de jazz din țară, face un mix de swing, jazz, chansonete, muzică orientală și pop, totul venind împreună într-un mod organic ca într-un cocktail care te amețește ușor și te face să mai vrei.“

: Aylin Cadîr
Johnny Bica
Andy Ava
Paolo Profeti
Norbert Halmagy
Ahmed Karaaslan
                    
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
TNB I. L. Caragiale Logo