Meniu

Spectacole

Protest

Protest

Coregrafie:
Sandra Mavhima
Concept sonor:
Costas Ivanov (Temple Invisible)
Muzică live:
Costas Ivanov (Temple Invisible)
Concept vizual:
Radu Aldea

Durata: 1 h / Pauză: Nu

Bilete

50 lei

40 lei

 

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru!
Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută la una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.
- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea lui și nici rambursarea costului biletului.

 

*O co-producție Centrul național de coregrafie din Orléans și Asociația Secția de Coregrafie.

*Spectacolul face parte din proiectul ”dans::danse”, un schimb cultural și o colaborare artistică ce se desfășoară sub egida Sezonului România-Franța 2019.

Protest este un spectacol de dans contemporan ce propune un exercițiu imaginativ cu privire la posibilitatea unei societăți utopice în care individul uman devine o ființă izolată într-o lume segregată și supravegheată.

Tema spectacolului își are punctul de plecare în protestele stradale care au izbucnit în România și Franța în ultimii ani și este o analiză artistică a patologiei vieții sociale în contextul unei noi lumi în care vechile orânduiri sunt ignorate.

Sandra Mavhima propune un spectacol crud, cu o atmosferă ce se insinuează fin în percepția spectatorului, pentru a-l conduce hipnotic într-o lume din care acesta are doar senzația că face parte, dar care este de fapt, o iluzie a propriei sale realități.

Proiect finanțat de Sezonul România - Franța 2019, Institutul francez din Paris și AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Parteneri instituționali: Sezonul România-Franța 2019, Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din București, Institutul francez din Paris.

Partener media special: Radio Guerrilla

Parteneri media: Agerpres, Feeder.ro, Observatorul Cultural, Revista Atelierul, LiterNet.ro, Moviecore, Revista Art Out, De Corina, Ceașca de Cultură

Parteneri de comunicare: https://wecollab.ro/

: Sandra Mavhima                     
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo