Meniu

TNB-TV


TNB-TV, transmisii live din 20 iulie 2020!

Începând cu 20 iulie 2020, Teatrul Național ”I.L. Caragiale” din București va iniția o serie de transmisii live prilejuite de premierele teatrului și de alte evenimente artistice, de proiectele și programele organizate de echipa teatrului și de colaboratorii săi. Transmisiile live, realizate de echipa Studioului Media al TNB, vor avea ca invitați actori, regizori și diverși alți artiști implicați în proiectele care prind viață aici. Farmecul acestor transmisii live va consta, printre altele, și în faptul că spectatorii prezenți online vor putea trimite întrebări și mesaje în timpul transmisiilor, intrând în dialog cu protagoniștii.

Aceste transmisii vor fi găzduite de canalul de Youtube TNB, sub denumirea TNB-TV, un canal online aflat în administrarea echipei de comunicare - promovare a Teatrului Național, care a și inițiat acest proiect, încurajată de succesul pe care l-au avut, în rândul spectatorilor, transmisiile în regim streaming realizate în perioada martie-iunie 2020 de către TNB.

Propunerea a fost făcută în scopul creării unei alternative de program on-line pentru spectatorii interesați de teatru, de scenă, de viața artiștilor și de activitățile artistice care se desfășoară în jurul spectacolelor de teatru. Dorim ca acest canal de comunicare să rămână dedicat doar vieții teatrale, evitând orice interferențe cu subiectele de altă natură care populează canalele media. Le propunem, de aceea, viitorilor noștri spectatori, ca în timpul acestor reprize de streaming-live să respectăm cu toții regula jocului, aceea de a evita orice deviere de la această direcție strict culturală.

TNB-TV își dorește să fie o oază de informație curată, în care să putem comunica cu artiștii, pe subiecte strict legate de activitatea lor artistică, de proiectele, visurile și dorințele lor profesionale.

De aceea, sloganul sub care TNB-TV își va desfășura activitatea este:

Într-o lume prea agitată, artiștii aduc echilibrul!

Pentru că website-ul nostru este interfața cea mai la îndemână de comunicare cu publicul nostru, veți putea accesa și de pe această pagină, transmisiile TNB - TV, în ordinea în care vor fi transmise, accesând link-urile de mai jos.

Programul transmisiilor live va fi anunțat prin mijloacele de comunicare on-line (Facebook TNB, www.tnb.ro, Twitter TNB).

 

Începând din 20 iulie, echipa de promovare a Teatrului Național din București a lansat un nou canal de promovare, TNB-TV. Pe canalul de youtube al Teatrului Național, spectatorii au putut vedea discuții cu artiștii, personalul tehnic sau administrativ al celui mai mare teatru din România. Sloganul sub care s-au derulat emisiile la TNB-TV a fost Într-o lume prea agitată, artiștii aduc echilibrul, fiindcă TNB-TV și-a propus să aducă spectatorilor și internauților dialoguri pe teme culturale, discuții pe subiecte artistice care să aducă raze de speranță și lumină într-o lume în care știrile pozitive sunt mult prea puține.

Pe 21 septembrie, TNB-TV a adunat 13 transmisii live și odată cu începerea programului de spectacole în sălile din interiorul TNB, va începe un nou sezon de emisiuni. Dacă până acum, programele TNB-TV s-au desfășurat sub titlul ”Povești din TNB” și au avut loc live, în zilele de luni, începând cu 6 octombrie 2020, TNB - TV va transmite live, în zilele de marți, începând cu ora 19:00.

Noul sezon se va desfășura sub titlul Trei ceasuri bune și va propune maximum trei ore de programe, în fiecare săptămână, de asemenea, transmis în sistem de streaming live. Veți putea vedea discuții pe marginea spectacolelor din repertoriul TNB, știri despre proiectele și premierele din Teatrul Național și alte surprize pe care TNB vi le va pregăti în fiecare săptămână, inspirate de viața tumultoasă și plină de creativitate din teatrul nostru.

Începând cu 6 octombrie 2020, Teatrul Național ”I.L. Caragiale” din București lansează și un nou sezon de transmisii TNB-TV, sub titlul ”Trei ceasuri bune”. În fiecare marți, începând cu ora 19:00, veți putea vedea pe canalul de youtube al TNB, o nouă serie de dialoguri cu oameni de teatru din TNB: artiști, tehnicieni, maeștri ai spectacolului. Veți avea ocazia să vedeți, de asemenea, cu ocazia discuțiilor pe marginea subiectelor de interes din lumea teatrului, imagini din spectacole de teatru actuale, imagini inedite din arhiva TNB, biografii ale marilor actori ai teatrului românesc, știri proaspete despre activitățile și proiectele care prind viață în cel mai mare teatru din România. ”Trei ceasuri bune” va da, și pe perioada acestui sezon, ocazia spectatorilor să intre în comunicare cu artiștii invitați cărora le pot pune întrebări, în direct, prin intermediul chat-ului canalului de youtube al Teatrului Național care poartă chiar titlul TNB-TV.

Vă așteptăm, așadar și on-line, în fiecare marți, începând cu ora 19:00, la Vești și povești din TNB, în seria a II-a a programelor on-line TNB-TV, derulate sub sloganul ”Într-o lume prea agitată, artiștii aduc echilibrul”. Prima televiziune on-line dedicată exclusiv teatrului vă așteaptă, așadar, în fiecare săptămână, programele fiind realizate de echipa de promovare și echipa studioului de producție media ale teatrului nostru.

Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo