Meniu

TNB-TV


TNB-TV, transmisii live din 20 iulie 2020!

Începând cu 20 iulie 2020, Teatrul Național ”I.L. Caragiale” din București va iniția o serie de transmisii live prilejuite de premierele teatrului și de alte evenimente artistice, de proiectele și programele organizate de echipa teatrului și de colaboratorii săi. Transmisiile live, realizate de echipa Studioului Media al TNB, vor avea ca invitați actori, regizori și diverși alți artiști implicați în proiectele care prind viață aici. Farmecul acestor transmisii live va consta, printre altele, și în faptul că spectatorii prezenți online vor putea trimite întrebări și mesaje în timpul transmisiilor, intrând în dialog cu protagoniștii.

Aceste transmisii vor fi găzduite de canalul de Youtube TNB, sub denumirea TNB-TV, un canal online aflat în administrarea echipei de comunicare - promovare a Teatrului Național, care a și inițiat acest proiect, încurajată de succesul pe care l-au avut, în rândul spectatorilor, transmisiile în regim streaming realizate în perioada martie-iunie 2020 de către TNB.

Propunerea a fost făcută în scopul creării unei alternative de program on-line pentru spectatorii interesați de teatru, de scenă, de viața artiștilor și de activitățile artistice care se desfășoară în jurul spectacolelor de teatru. Dorim ca acest canal de comunicare să rămână dedicat doar vieții teatrale, evitând orice interferențe cu subiectele de altă natură care populează canalele media. Le propunem, de aceea, viitorilor noștri spectatori, ca în timpul acestor reprize de streaming-live să respectăm cu toții regula jocului, aceea de a evita orice deviere de la această direcție strict culturală.

TNB-TV își dorește să fie o oază de informație curată, în care să putem comunica cu artiștii, pe subiecte strict legate de activitatea lor artistică, de proiectele, visurile și dorințele lor profesionale.

De aceea, sloganul sub care TNB-TV își va desfășura activitatea este:

Într-o lume prea agitată, artiștii aduc echilibrul!

Pentru că website-ul nostru este interfața cea mai la îndemână de comunicare cu publicul nostru, veți putea accesa și de pe această pagină, transmisiile TNB - TV, în ordinea în care vor fi transmise, accesând link-urile de mai jos.

Programul transmisiilor live va fi anunțat prin mijloacele de comunicare on-line (Facebook TNB, www.tnb.ro, Twitter TNB).

 

Luni, 21 septembrie 2020, ora 19.00 - invitați: Erika Băieșu și Fulvia Folosea 

 

Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo